Follow us

Ήβη Αδάμου | Η αποκάλυψη για την 3,5 ετών κόρη της και την αδυναμία της στον Μιχάλη Κουινέλη

"Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο".

MissBloom TEAM
Ήβη Αδάμου Μιχάλης Κουινέλης NDP

Περισσότερο χρόνο θα περνά πλέον στην πρωτεύουσα η Ήβη Αδάμου, καθώς το απαιτούν οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις και οι εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο.

Με αφορμή αυτό, η κάμερα του Happy Day τη συνάντησε λίγο πριν την πρεμιέρα, με τον ρεπόρτερ να ρωτά την τραγουδίστρια και για το πώς θα διαχειριστεί την απόσταση Αθήνας- Αλεξανδρούπολης, όπου ζει τα τελευταία χρόνια με τον Μιχάλη Κουινέλη και την 3,5 ετών κόρη του, Ανατολή Νεφέλη.

Η ίδια απάντησε, αποκαλύπτοντας και την τεράστια αδυναμία της κόρης τους στον μπαμπά της:

"Θα πηγαινοέρχομαι Αθήνα – Αλεξανδρούπολη τώρα που ξεκινάω εμφανίσεις. Έχω συνηθίσει να σας πω την αλήθεια, γιατί ο Μιχάλης ήταν πάντα στην Αλεξανδρούπολη οπότε πηγαινοερχόμουν. Είναι η οικογένειά μου στην Κύπρο, οπότε πηγαινοέρχομαι και εκεί. Η ζωή μου ένα ταξίδι. Δεν αλλάζουν πολλά για μένα.

Το ότι θα είμαι μακριά από την κόρη μου είναι σίγουρα ένα άγχος. Η κόρη μου είναι ένα παιδί ανεξάρτητο και περνάει καλά γενικότερα ό,τι και αν κάνει. Εννοείται ότι αν τη ρωτήσεις ποιο τραγούδι θέλεις να βάλουμε στο ραδιόφωνο, της μαμάς ή του μπαμπά, φυσικά θα πει του μπαμπά. Του έχει τεράστια αδυναμία. Σίγουρα και σε μένα έχει αλλά με τον μπαμπά υπάρχει κάτι παραπάνω".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ