Follow us

Μαίρη Συνατσάκη - Ίαν Στρατής | Έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Λίγο μετά την επιβεβαίωση ότι είναι μαζί.

MissBloom TEAM
Μαίρη Συνατσάκη Instagram

Το επόμενο βήμα φαίνεται πως έκαναν στη σχέση τους η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής. Ειδικότερα, η παρουσιάστρια και YouTuber και ο τραγουδιστής, που είναι και επιβεβαιωμένα πια το νέο ζευγάρι στην πόλη, αποφάσισαν να στεγάσουν κάτω από την ίδια στέγη τον έρωτά τους, σύμφωνα με όσα διαβάζουμε σε ρεπορτάζ της εφημερίδας Real Life.

Να σου θυμίσουμε ότι η 36χρονη επιβεβαίωσε τις φήμες που τους ήθελαν τους τελευταίους μήνες σε σχέση, ανεβάζοντας μια κοινή τους φωτογραφία στο προφίλ της στο Instagram. Ποζάροντας στην αγκαλιά του Ίαν Στρατή, μίλησε για το "πιο ωραίο έτος ever" και απέσπασε αμέσως χιλιάδες likes.

Αναφορικά με τη συγκατοίκηση, δεν έχει ακόμη επιβεβαιώσει ή διαψεύσει κάτι κανένας από τους δύο.

Loading...

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ το ειδύλλιο της Μαίρης Συνατσάκη και του Ίαν Στρατή ξεκίνησε τον περασμένο Απρίλιο όταν η influencer είχε δημοσιεύει μια φωτογραφία από το σαλόνι της και εκτός από τον γάτο της, φαινόταν και το κατοικίδιο του τραγουδιστή.

Πριν από λίγο καιρό η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής πρόσθεσαν ένα νέο μέλος στο σπίτι τους, ένα γατάκι το οποίο ονόμασαν Έβερεστ και τους θυμίζει την πρώτη τους συνεργασία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ