Follow us

Κατερίνα Στικούδη | Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βαγγέλη Σερίφη από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Λίγο αφότου έγιναν γονείς για πρώτη φορά.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Στικούδη, Βαγγέλης Σερίφης NDP

Γονείς για πρώτη φορά έγιναν την Κυριακή 17 Οκτωβρίου η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγός της, Βαγγέλης Σερίφης, με την τραγουδίστρια να φέρνει στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι.

Όπως αποκάλυψε ο περήφανος μπαμπάς, ο γιος τους μάλλουν θα πάρει το όνομα Βύρωνας, ενώ ο γυναικολόγος της Κατερίνας Στικούδη είπε αναφορικά με τον τοκετό της performer στην εκπομπή Super Κατερίνα:

"Πήγαν όλα καλά, γέννησε ένα αγοράκι υγιέστατο 3,300 κιλά και 54 εκατοστά ύψος. Η Κατερίνα είναι μια χαρά. Είχε έναν σχετικά δύσκολο τοκετό. Ήταν βέβαια πολύ συγκεντρωμένη και πολύ συνεργάσιμη με ψυχραιμία γιατί χρειάστηκε και η δική της βοήθεια.

Εκεί βασιζόμαστε άλλωστε και εμείς όταν κάνουμε έναν τοκετό, στη βοήθεια της γυναίκας. Η Κατερίνα είναι μια χαρά, πολύ χαρούμενη, έζησαν αυτή την εμπειρία μαζί με τον σύζυγό της. Ήταν μαζί της όλη την ώρα και στη διάρκεια του τοκετού και στην προετοιμασία. Ήταν διαρκώς μαζί της και την ενθάρρυνε"

Το πρωί της Τρίτης λοιπόν,η 36χρονη δημοσίευσε και ένα γλυκό στιγμιότυπο με τον σύζυγό της μέσα από το δωμάτιο του μαιευτηρίου, ευχόμενη "καλημέρα" στους διαδικτυακούς της ακολούθους.

Κατερίνα Στικούδη | Το τρυφερό στιγμιότυπο με τον Βαγγέλη Σερίφη από το δωμάτιο του μαιευτηρίου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ