Follow us

Κρατερός Κατσούλης | "Πρέπει να αφήνουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά"

"Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας".

MissBloom TEAM
Κρατερός Κατσούλης - Κατερίνα Καραβάτου NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Ποιος είναι πρωινιάτικα" βρέθηκε ο Κρατερός Κατσούλης την Παρασκευή 22 Οκτωβρίου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στην Μπέττυ Μαγγίρα και για τον χωρισμό από την πρώην σύζυγό του Κατερίνα Καραβάτου, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, την Αέλια και τον Αρίωνα.

Μεταξύ άλλων, είπε:

"Όταν δύο ενήλικες άνθρωποι, έχοντας σώας τας φρένας, μπορούν να έρθουν σε μια συνεννόηση και να αλλάξουν τον τρόπο της ζωής τους, εφόσον θεωρούν και οι δύο ότι αυτό είναι προς το καλύτερο, ο χωρισμός μπορεί να είναι πραγματικά μια ευτυχής κατάληξη. Αλλαγές μπορεί να συμβαίνουν συνέχεια στη ζωή μας, το θέμα είναι πως τις διαχειριζόμαστε και πως αυτές μας πάνε πιο μπροστά.

Τώρα πια μπορώ να πω ότι ο χωρισμός δεν είναι ούτε εύκολος ούτε δύσκολος. Υπάρχουν στιγμές που είναι πολύ εύκολες και άλλες που είναι πολύ δύσκολες. Το κύριο μέλημα μας με την Κατερίνα ήταν πάντα τα παιδιά μας. Από κει και πέρα αυτό που χρειάζεται να κάνουμε όλοι οι άνθρωποι είναι να αφήσουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά".

Κρατερός Κατσούλης | "Πρέπει να αφήνουμε τελείως έξω τον εγωισμό, ειδικά όταν υπάρχουν παιδιά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ