Follow us

Έλενα Ακρίτα - Γιώργος Κυρίτσης | Αδημοσίευτη φωτογραφία από τον γάμο τους - Το λιτό νυφικό

Η δημόσια ερωτική της εξομολόγηση: "Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια".

MissBloom TEAM
Έλενα Ακρίτα Instagram

30 χρόνια κοινής πορείας συμπλήρωσαν η Έλενα Ακρίτα και ο Γιώργος Κυρίτσης, που ακόμη και μετά από τόσα χρόνια παραμένουν αχώριστοι. Με αφορμή τις τρεις δεκαετίες που μετρούν μαζί, η δημοσιογράφος και σεναριογράφος δημοσίευσε μια φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους το 2012 και έκανε δημόσια μια τρυφερή εξομολόγηση στον σύζυγό της.

Συγκεκριμένα, έγραψε:

Με τον Γιώργο αγαπιόμαστε τριάντα χρόνια. Από την πρώτη μέρα νιώθαμε την ανάγκη να περπατάμε χέρι χέρι. Ποτέ δίπλα δίπλα χωρίς να κρατιόμαστε.

Τον πρώτο καιρό ως παράνομο ζευγάρι τραβούσαμε βιαστικά τα χέρια μας όταν πλησίαζε κάποιος. Αργότερα δεν χρειαζόταν πια να είμαστε ‘προσεχτικοί’.

Είναι εκπληκτικό ο άνθρωπος σου να σε κρατάει γερά ύστερα από τόσες δεκαετίες αγάπης. Πάντα έτσι να περπατάμε αυτό είναι το όνειρο μου. Σίγουρα κάποτε θα το κάνουμε και για πρακτικούς λόγους. Κάτι αρθριτικούλια, κάτι ρευματισμοί θα κρατιόμαστε αγάπη μου κούτσα κούτσα μην γκρεμοτσακιστούμε.
Αλλά πάντα θα θυμάμαι την πρώτη φορά που πιαστήκαμε από το χέρι για να περάσουμε την οδό Δεριγνύ. Κι άλλαξε η ζωή μας κι άλλαξε ο κόσμος μας.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ