Follow us

Πρωταγωνίστρια της σειράς "Αγγελική" έγινε για πρώτη φορά μητέρα, η αποκάλυψη που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη & όλα τα νέα

"Πρωταγωνιστές": Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε πρεμιέρα στον ALPHA, αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασης του Γιάννης Αιβάζη- η δήλωση της Μαρίας Κορινθίου & ο Πύρρος Δήμος λύγισε μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του: "Ήταν για μένα στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος"

MissBloom TEAM
yupiii

"Πρωταγωνιστές" | Ο Σταύρος Θεοδωράκης έκανε πρεμιέρα στον ALPHA

Πρωταγωνίστρια της σειράς "Αγγελική" έγινε για πρώτη φορά μητέρα, η αποκάλυψη που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη & όλα τα νέα

Ο Σταύρος Θεοδωράκης επέστρεψε στους δέκτες μας με τους "Πρωταγωνιστές" μέσα από τη συχνότητα του Alpha, μετά από επτά χρόνια τηλεοπτικής απουσίας. O έμπειρος δημοσιογράφος και παρουσιαστής απευθύνθηκε στο κοινό του, πριν ξεκινήσει το ερευνητικό ταξίδι της εκπομπής, και το καλωσόρισε ξανά στην παρέα του.

Συγκεκριμένα, ο Σταύρος Θεοδωράκης είπε: "Καλησπέρα, καλησπέρα. Πόσο καιρό έχουμε να συναντηθούμε; Ποτέ δεν μου άρεσε να μετράω τα χρόνια και δεν θα το κάνω και τώρα. Αλλά πόσα και πόσα δεν ζήσαμε χώρια. Αναποδιές, ανηφόρες, κατηφόρες μεγάλες. Και γω τις κατηφόρες τις φοβάμαι πιο πολύ από τις ανηφόρες. Λύπες αλλά και χαρές. Φτάσαμε για άλλη μια φορά στην άκρη του γκρεμού αλλά δεν πέσαμε. Ισορροπήσαμε.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελένη | Το παράπονο του Σάββα Πούμπουρα και η αποκάλυψη που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη

Ελένη Μενεγάκη

Στην έναρξη της σημερινής εκπομπής της "Ελένης", ο Σάββας Πούμπουρας έκανε κάποια παράπονα, ενώ αποκάλυψε κάτι που άφησε άφωνη την Ελένη Μενεγάκη.

Τι συνέβη; Ο παρουσιαστής δεν ειδοποιήθηκε ότι δεν θα έβγαινε η εκπομπή το μεσημέρι της Τετάρτης λόγω της κηδείας της Φώφης Γεννηματά και έτσι πήγε κανονικά στο στούντιο.

"Εγώ Ελένη ήρθα χθες γιατί απλά δε με ενημέρωσε κανείς να μην έρθω" είπε ο Σάββας Πούμπουρας με την Ελένη Μενεγάκη να απαντά έκπληκτη: "Μιλάς σοβαρά;".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Γιάννης Αιβάζης | Αναβάλλεται η πρεμιέρα της παράστασής του - Η δήλωση της Μαρίας Κορινθίου

Γιάννης Αϊβάζης

Το τελευταίο χρονικό διάστημα ο Γιάννης Αϊβάζης βρίσκεται στο νοσοκομείο με ήπια πνευμονία μετά τη θετική διάγνωσή του με κορωνοϊό. Ο αγαπημένος ηθοποιός δούλευε πάω στην παράσταση "Τζόρνταν" στην οποία πρωταγωνιστεί η σύζυγός του Μαρία Κορινθίου. Η κατάσταση της υγείας το ανέτρεψε τα δεδομένα της μεγάλης πρεμιέρα.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Κορνθίου γνωστοποίησε στα κοινωνικά δίκτυα πως η πρεμιέρα αναβάλλεται αφού ο άνθρωπος πο υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου περνά μία δύσκολη στιγμή. "Δε θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά….αυτή η παράσταση είναι δημιούργημα του Γιάννη….." σημείωσε χαρακτηριστικά η ηθοποιός ενώ αμεσως μετά ολοκλήρωσε το post της με την επίσημη ανακοίνωση για την αναβολή.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Πρωταγωνίστρια της σειράς "Αγγελική" έγινε για πρώτη φορά μητέρα

Αγγελική

Μία πολύ ξεχωριστή στιγμή της ζωής της βιώνει η Ναταλία Δήμου, αφού πριν από μικρό χρονικό διάστημα έγινε για πρώτη φορά μητέρα. Η γνωστή ηθοποιός που αγαπήθηκε μέσα από τη δραματική σειρά του ALPHA "Αγγελική", γνωστοποίησε το ευτυχές γεγονός στα μέσα κοινωνικά δίκτυα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Λύγισε ο Πύρρος Δήμος μιλώντας για τον χαμό της συζύγου του: "Ήταν για μένα στήριγμα από την αρχή μέχρι το τέλος"

Πύρρος Δήμας

Ο Πύρρος Δήμας ήταν καλεσμένος του Νίκου Χατζηνικολάου στην εκπομπή "Ενώπιος Ενωπίω". Ο κορυφαίος αθλητής και Ολυμπιονίκης παραχώρησε μία εφ' ολης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενος στην καριέρα του αλλά και στην προσωπική του ζωή. Ο Πύρρος Δήμας μίλησε ανοιχτά για τη γυναίκα του Αναστασία, η οποία έφυγε από κοντά του νικημένη από τον καρκίνο.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ