Follow us

Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM λίγο μετά το top10, το ατύχημα που λαχτάρισε τους κριτές & όλα τα νέα

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: "Δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω, είχε μαυρίσει η ψυχή μου..", οι "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψαν – η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1, ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης μιλά για το #MeToo, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη μιλά για όσα τη γοητεύουν στον Σπύρο Δημητρίου & ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραδέχεται: "Έκοψα το αλκοόλ όταν.."

MissBloom TEAM
yupiii

Η Ελεονώρα Μελέτη αποκαλύπτει: "Δεν μπορούσα. Ήθελα να φύγω, είχε μαυρίσει η ψυχή μου.."

Ο παίκτης που αποχώρησε από το GNTM λίγο μετά το top10, το ατύχημα που λαχτάρισε τους κριτές & όλα τα νέα

Η Ελεονώρα Μελέτη μίλησε για όλα στη Μαρία Λυσάνδρου. Η λαμπερή παρουσιάστρια παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη αναφερόμενη στην επαγγελματική της πορείας, στην προσωπική της ζωή, αλλά στην εποχή που η μία επηρέασε άμεσα την άλλη.

Αρχικά, η Ελεονώρα Μελέτη άνοιξε το κεφάλαιο "Μεσάνυχτα" παίρνοντάς το από την αρχή: "Η βραδινή εκπομπή ήρθε "από σπόντα" στη ζωή μου. Την περίοδο που γέννησα, το έχω ξαναπεί αυτό, εγώ κανονικά είχα κλείσει συμφωνία για μεσημεριανό καθημερινό. Αλλά, όταν γέννησα, ένιωσα ότι δεν μπορώ να λείπω από το παιδί μου για να δουλεύω καθημερινά – που εμένα, αν μου το ‘λεγες αυτό πριν, θα σε έλεγα τρελό… Ήμουν από το πρωί στη δουλειά, δεκαπέντε ώρες, και το βράδυ πάλι έφερνα τη δουλειά σπίτι, όταν έκανα την εκπομπή έρευνας. Κι έλεγα "δεν χωράει στη ζωή μου όχι απλά ένα παιδί, ούτε σύντροφος!". Και μου άρεσε, δεν με ενοχλούσε κιόλας. Όταν έκανα το παιδί, ήταν σαν να μου πάτησες ένα κουμπί, και δεν ήθελα πια να το κάνω αυτό. Ευτυχώς που δεν είχε ξεκινήσει ακόμα η σεζόν… Έτσι, προέκυψαν τα "Μεσάνυχτα"".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι "Ράδιο Αρβύλα" επέστρεψαν – Η πρεμιέρα στον ΑΝΤ1

Ράδιο Αρβύλα

Στις 20:00 ακριβώς, το απόγευμα της Δευτέρας, λίγο μετά το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού, οι "Ράδιο Αρβύλα” επέστρεψαν στην τηλεόραση.

Ο Αντώνης Κανάκης έχοντας πάντα δίπλα του τον Γιάννη Σερβετά, τον Στάθη Παναγιωτόπουλο και τον Χρήστο Κιούση, είπαν την πρώτη καλησπέρα μέσα από τον ΑΝΤ1, ζωντανά από τη Θεσσαλονίκη, για να σατιρίσουν, όπως μόνο αυτοί ξέρουν, την πολιτική, κοινωνική και τηλεοπτική επικαιρότητα.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Αποχώρησε λίγο μετά το top10 – Ποιος έφυγε;

gntm

Δέκα είναι τα εναπομείναντα μοντέλα του GNTM και βρέθηκαν για ακόμα μια ημέρα στο πλατό, προκειμένου να μάθουν πως ήταν η απόδοση τους στη φωτογράφιση που προηγήθηκε.

Η δοκιμασία αποχώρησης ήθελε τα μοντέλα να φέρουν εις πέρας μια φωτογράφιση, στην οποία έπρεπε να ποζάρουν πάνω σε έναν μαινόμενο ταύρο και να "πουλήσουν" ένα προϊόν.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

GNTM | Το ατύχημα που λαχτάρισε τους κριτές

GNTM

Στην σημερινή δοκιμασία του GNTM, τα μοντέλα κλήθηκαν να φέρουν εις πέρας μια αρκετά απαιτητική δοκιμασία, μιας και έπρεπε να καβαλήσουν έναν μηχανικό ταύρο και να ποζάρουν για μια καμπάνια.

Στο δοκιμασία υπήρξαν αρκετά ευτράπελα, όμως το ατύχημα του Γιάννη Μπούτου λαχτάρισε τους κριτές. Προς το τέλος της φωτογράφισης του, ο ίδιος τινάχτηκε από τον ταύρο και άρχισε να σφαδάζει. Τότε ο Γιώργος Καράβας έτρεξε δίπλα του για να τον δει.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Βλαδίμηρος Κυριακίδης για #MeToo: "Πρέπει να καταλάβουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι όλοι. Σήμερα είμαστε, αύριο δεν είμαστε"

Βλαδίμηρος Κυριακίδης, Δάφνη Λαμπρόγιαννη

Καλεσμένος στο "Πρωινό” του ΑΝΤ1 βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης. Ο αγαπημένος ηθοποιός και πρωταγωνιστής της "Μουρμούρας” στον Alpha μίλησε για τις κινηματογραφικές δουλειές που έκανε στο εξωτερικό, καθώς και για τη σειρά και την παράσταση στις οποίες πρωταγωνιστεί. Επίσης, δεν δίστασε να μιλήσει με πολύ όμορφα λόγια για τη σχέση του με τη σύζυγό του, Έφη Μουρίκη, για το ελληνικό #ΜeΤoo και τις υποθέσεις Πέτρου Φιλιππίδη και Δημήτρη Λιγνάδη.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ελεωνόρα Ζουγανέλη: "Με γοητεύει που ο Σπύρος Δημητρίου δεν ανήκει στον χώρο"

Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Σπύρος Δημητρίου

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου συνάντησε την Ελεωνόρα Ζουγανέλη για πρώτη φορά σε τηλεοπτικό πλατό. Η αγαπημένη τραγουδίστρια ήταν καλεσμένη του στο "The 2night show" και οι δυο τους συζήτησαν για τον γάμο της με τον εκλεκτό της καρδιάς της Σπύρο Δημητρίου, και όχι μόνο.

Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, για τον έγγαμο βίο και την κοινή τους πορεία, η ερμηνεύτρια δήλωσε: "Ο γάμος είναι είναι ένα καινούριο statement στη ζωή μου. Το απολαμβάνω, μαθαίνω, προσπαθώ να προσαρμοστώ, να δω τις αντοχές μου, να μάθω τα όριά μου, το απολαμβάνω. Δεν πιστεύω πως ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα. Δεν θα μπορούσε να είναι ένας γάμος με άνθρωπο μέσα από τον χωρο. Ο Σπύρος αγαπά και σέβεται τον χώρο, με γοητεύει που δεν είναι μέσα στον χώρο. Με ξεκουράζει που δεν χρειάζεται να συζητάμε τα ίδια πράγματα, με ενδιαφέρει που μαθαίνω πράγματα για έναν πολύ πιο σκληρό κόσμο".

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου παραδέχεται: "Έκοψα το αλκοόλ όταν.."

Νάντια Κοντογεώργη- Γιώργος Χρυσοστόμου

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου ήταν καλεσμένος της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου στην εκπομπή "Στούντιο 4". Ο δημοφιλής ηθοποιός παραχώρησε μία εφ' όλης της ύλης συνέντευξη, ενώ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο αλκοόλ αποκαλύπτοντας στο πως οδηγήθηκε να το πετάξει από τη ζωή του. Ο ίδιος περιέγραψε στους παρουσιαστές το σκηνικό που τον έκανε να πάρει την απόφαση αυτή.

"Δεν ερωτεύτηκα, μάλωσα με έναν φίλο μου για δουλειά. Έχουμε επέτειο, την ημέρα που μαλώσαμε, εγώ σταμάτησα να πίνω αλκοόλ. Έτσι έχει καταγραφεί. Έφυγα από την πρόβα και πήγα σε ένα μπαρ. Εκείνη την ώρα είπα ότι δεν θέλω αλκοόλ και μετά έμεινε. Ήθελα να σταματήσω να δουλεύω, δεν γινόταν άλλο σε μπαρ. Δοκίμασα μία φορά να μην πιω κι αυτό που γινόταν κατά τις 00.30 ήταν τρομερά λυπηρό" ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ