Follow us

Βίκυ Καγιά | Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βόλτα με την κατάξανθη κόρη της, Μπιάνκα

Η 6χρονη Μπιάνκα Κρασσά με (συγκλό) ασπρόμαυρο outfit.

MissBloom TEAM
Βίκυ Καγιά NDP

Οικοδέσποινα του Dancing With The Stars, παρουσιάστρια του Shopping Star, ιδιοκτήτρια σχολής σχεδίου μόδας, δημιουργός των δικών της βιταμινών, η Βίκυ Καγιά είναι μια επαγγελματικά πολυπράγμων γυναίκα που σίγουρα θα έβρισκε δελεαστική την ιδέα να έχουν οι μέρες περισσότερες από 24 ώρες.

Μπιάνκα Κρασσά | Η κατάξανθη κόρη της Βίκυς Καγιά είναι στιλάτη από κούνια (pics)

Εκτός όμως από όλα τα παραπάνω, είναι και μια τρυφερή σύζυγος και μητέρα. Η ίδια και ο Ηλίας Κρασσάς έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά, την έξι ετών Μπιάνκα και των σχεδόν τεσσάρων ετών Κάρολο, που ολοκλήρωσαν την ευτυχία τους λίγο μετά τον γάμο τους στο Παρίσι, τον Ιούλιο του 2014.

Η Μπιάνκα Κρασσά είναι ένα κατάξανθο κοριτσάκι και όπως μπορείς να δεις στα ακόλουθα πλάνα, μοιάζει πολύ στο μοντέλο μαμά της. Γεννημένη στις 25 Μαΐου του 2015, αποτελεί το mini me της Βίκυς Καγιά, η οποία φροντίζει πάντα να της αφιερώνει πολύ χρόνο και να κάνουν μαζί δημιουργικές δραστηριότητες.

Πρόσφατα λοιπόν ο φωτογραφικός φακός τις εντόπισε να περπατούν στη Γλυφάδα, με την παρουσιάστρια να μην αφήνει από το χέρι της το εξάχρονο κοριτσάκι. Χωρίς ίχνος μακιγιάζ και με τα μαλλιά πιασμένα σε messy updo, απογείωσε για ακόμη μια φορά το "Πολυάσχολη μαμά" look.

(Υπερ) συγκλό από κούνια

Όσον αφορά την όμορφη Μπιάνκα, φορούσε μαύρη φούστα και λευκό T-shirt ενώ το concept της εβδομάδας θα μπορούσε κάλλιστα να είναι "απλή σε βόλτα με τη μητέρα μου".

Βίκυ Καγιά | Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βόλτα με την κατάξανθη κόρη της, Μπιάνκα

Βίκυ Καγιά | Χωρίς ίχνος μακιγιάζ σε βόλτα με την κατάξανθη κόρη της, Μπιάνκα
Βίκυ Καγιά

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ