Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Η αναφορά στο σατιρικό trailer της Μπέττυς Μαγγίρα: "Πολλές φορές νιώθεις την αδικία"

"Δεν ήμουν καλά και είχα στεναχωρηθεί" ανέφερε στην εκπομπή της.

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου Μπέττυ Μαγγίρα NDP

Έντονες αντιδράσεις προκάλεσε στα social media το trailer της εκπομπής "Ποιος είναι πρωινιάτικα" της Μπέττυς Μαγγίρα.

Πρόκειται για το ακόλουθο σποτ στο οποίο η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της μιλούν με φόντο τον Πύργο του Άιφελ, το οποίο αναρτήθηκε ενώ η Κατερίνα Καινούργιου βρισκόταν ταξίδι στο Παρίσι.

Loading...

Πολλοί ήταν λοιπόν όσοι συνέδεσαν τα δύο γεγονότα και σχολίασαν πως πρόκειται για σάτιρα στην ανταγωνιστική τους εκπομπή στην πρωινή ζώνη του Alpha.

Η ίδια η Κατερίνα Καινούργιου έκανε repost μερικά stories στα οποία σημείωσε "Δεν έχω λόγια για αυτή τη μικροπρέπεια...θλίψη και πάλι θλίψη!" και "Πόσο χυδαίο. Δεν πειράζει όμως. Είμαι συνηθισμένη στα χτυπήματα κάτω απ τη ζώνη. Απλά θλίψη".

Το πρωί της Δευτέρας 15/11 λοιπόν μέσα από την εκπομπή της "Super Κατερίνα", η 36χρονη παρουσιάστρια παρόλο που δε μίλησε ανοιχτά για το συμβάν, αναφέρθηκε έμμεσα στο εν λόγω trailer λέγοντας:

"Και εμένα χθες με τάγκαρε κάπου ο Χάρης Λεμπιδάκης, να μην αναφερθούμε στο θέμα- και το έκανα εγώ repost, γιατί δεν ήμουν καλά και είχα στεναχωρηθεί και έγραφαν μετά ότι το έγραψα εγώ.

Πολλές φορές το repost είναι με κάτι που έχεις αγανακτήσει και θες να πεις ότι συμφωνώ και εγώ, αλλά δεν θες να το γράψεις επειδή δεν είναι σωστό και δεν είναι εκλεπτυσμένο. Κατινιά μεν και αυτό, αλλά οι περισσότεροι το κάνουμε. Το έχω κάνει και εγώ, γιατί πολλές φορές νιώθεις την αδικία και είσαι στεναχωρημένος και λες έλα ρε θα το κάνω" είπε χαρακτηριστικά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ