Follow us

Jason Knauf | Ποιος είναι ο Αμερικανός που απειλεί να "κάψει" τη Meghan Markle

Oι καταθέσεις του πρώην υπεύθυνου επικοινωνίας της Δούκισσας του Sussex παρουσιάζουν μια εικόνα διαφορετική από αυτή που η ίδια προβάλλει για τον εαυτό της.

MissBloom TEAM
Jason Knauf Splash news/Ideal Image

Κατά την πρόσφατη ακρόαση της έφεσης που είχε ασκηθεί για την αντιδικία ανάμεσα στη Meghan Markle και τα βρετανικά ταμπλόιντ Daily Mail και Mail, η οποία έχει προκύψει μετά από μηνύσεις της Δούκισσας για παραβίαση της ιδιωτικής ζωής της, αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις ήταν η κατάθεση του Jasin Knauf.

Με όσα είπε ενώπιον του δικαστηρίου, συνέθεσε ένα πορτρέτο της Markle, καθόλου κολακευτικό. Σύμφωνα πάντα με την κατάθεσή του, η δούκισσα του Sussex έχει πει ψέμματα ("ήξερε πολύ καλά ότι η επιστολή προς τον πατέρα της θα αποκαλυπτόταν, κι αυτός ήταν ακριβώς ο λόγος για τον οποίο την έγραψε"), είχε φερθεί υποκριτικά ("Για τη συγγραφή της βιογραφίας της Finding Freedom είχε έρθει σε επαφή με τους συγγραφείς, αντίθετα με ό,τι ισχυριζόταν"), αλλά και αυταρχικά (" Τρεις συνάδελφοι από το προσωπικό του Παλατιού είχαν αναγκαστεί να παραιτηθούν εξαιτίας της συμπεριφοράς της Δούκισσας και της προσωπικής της βοηθού, Samantha Cohen"). Στην ερώτηση γιατί δεν είχε μιλήσει μέχρι τώρα, η απάντησή του ήταν πως "τον είχαν αποτρέψει".

Δες περισσότερα στο Madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ