Follow us

Ο Νίκος Χατζηνικολάου μάς δείχνει την κατάξανθη κόρη του, Εύα, και λιώνει από υπερηφάνεια

Ο δημοσιογράφος έχει παραδεχθεί πως η μικρή του κόρη είναι η αδυναμία του.

MissBloom TEAM
Νίκος Χατζηνικολάου Instagram

Όπως κάθε μπαμπάς που σέβεται τον εαυτό του, έτσι και ο Νίκος Χατζηνικολάου δεν έχει μάτια, παρά μόνο για την κόρη του, Εύα. Ο δημοσιογράφος, αν και αρκετά συχνά μοιράζεται με τους followers του την αγάπη του για την οικογένειά του, η 9χρονη Εύα πάντα βρίσκεται σε πλεονεκτική θέση, καθώς μην ξεχνάμε πως είναι το μόνο κορίτσι στα 4 παιδιά του.

Βανδή - Μπισμπίκης | Εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος - Η άφιξή τους από το ταξίδι τους στην Ιταλία (pics)

Πρόσφατα, ο ίδιος ανέβασε μία τρυφερή φωτογραφία που απεικονίζει την κόρη του με το νέο τους σκυλάκι τη Μόλυ, που όπως έγραψε ο δημοσιογράφος είναι ο νέος της έρωτας.

Loading...

Η οικογένεια έχει ένα ακόμα σκυλάκι, τον Snow, που όπως έχει πει δηλώσει αρκετές φορές μέσω social media ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ο δικός του έρωτας.

Loading...

Ο δημοσιογράφος, που γιόρτασε τον περασμένο Ιούνιο 17 χρόνια γάμου με τη σύζυγο του, Κρίστυ Τσολακάκη, έχει αποκτήσει μαζί της 3 παιδιά, τον Κωνσταντίνο, τον Αλέξανδρο και την Εύα, ενώ από τον πρώτο του γάμο με την Έλενα Κατρίτση, έχει ακόμα έναν γιο, τον Πάνο, ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο.

Παρ'όλ'αυτά, ο ίδιος δεν κρύβει την αδυναμία του στη μικρότερη της οικογένειας, της οποίας όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή του ο ερχομός είχε φέρει τα πάνω κάτω.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ