Follow us

Ρούλα Ρέβη | Οι αναρτήσεις από το μαιευτήριο και η φωτογραφία με φουσκωμένη κοιλίτσα

Οι τρυφερές λήψεις που μοιράστηκε η φωτογράφος.

MissBloom TEAM
Ρούλα Ρέβη

Μερικές πολύ τρυφερές φωτογραφίες δημοσίευσε η Ρούλα Ρέβη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Πρόκειται για σειρά από στιγμιότυπα από το μαιευτήριο, με την πρώτη από αυτές να απεικονίζει την ίδια σε προχωρημένη εγκυμοσύνη, μια νύχτα πριν γεννήσει.

Η οικογένεια Τότσικα στόλισε και η Ρούλα Ρέβη φωτογράφισε τα δίδυμα μπροστά από το δέντρο τους

Αφορμή για την εν λόγω ανάρτηση στάθηκε η Παγκόσμια μέρα Προωρότητας που είναι σήμερα 17 Νοεμβρίου. Να θυμίσουμε ότι η γνωστή φωτογράφος έφερε στον κόσμο τα δίδυμα παιδιά της με τον Αποστόλη Τότσικα τον Σεπτέμβριο του 2015 στον έβδομο μήνα της κύησης.

Μια μαμά μια νύχτα πριν γεννήσει 2 πρόωρα μωρά . Που τώρα της μιλάνε, την μαλώνουν καμία φορά, τη συμβουλεύουν 🥸😂 την φροντίζουν και την νοιάζονται . ! Σήμερα παγκόσμια μέρα προωρότητας , αν σου τα φέρει έτσι η ζωή μην σκεφτείς ούτε λεπτό πως αυτό δεν θα περάσει, θα περάσει και θα φύγει και θα ξεχαστεί !

Πάντα εκεί πίσω από τα υγρά σου μάτια θα είναι κρυμμένη η εικόνα του παιδιού σου στη θερμοκοιτίδα , σκληρή και γλυκιά ταυτόχρονα να σε κάνει περήφανη που γέννησες τους μαχητές σου ! Έτοιμοι για μάχη οικογενειακώς δεν μασάμε ! Μαμάδες εκεί στο διάδρομο σας αγαπώ σας σκέφτομαι , πάντα θα σας σκέφτομαι , και θα σας υπόσχομαι πως όλα μπορούν και θα πάνε καλά !

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ