Follow us

Τζούλια Νόβα | Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Αλλά και πότε θα γεννήσει.

MissBloom TEAM
Τζούλια Νόβα

Τον χρόνο αντίστροφα μετρά πια η Τζούλια Νόβα, προκειμένου να υποδεχθεί στον κόσμο το πρώτο της παιδί- καρπό του έρωτά της με τον Μιχάλη Βιτζηλαίο.

Το πρώην κορίτσι του Τροχού της Τύχης, διανύει την πιο όμορφη φάση της ζωής της και αυτό δεν κρύβεται, μιας και δείχνει πιο χαρούμενη από ποτέ. Στον ένατο πια μήνας της κύησης δέχεται όπως είναι φυσικό ουκ ολίγες απορίες σχετικά με την εγκυμοσύνη από τις διαδικτυακές της ακολούθους.

Σε πρόσφατο Q&A μάλιστα, ρωτήθηκε και για το πόσα κιλά έχει πάρει μέχρι σήμερα, με την ίδια να απαντά ότι η ένδειξη της ζυγαριάς της δείχνει 13 κιλά περισσότερα. Όπως είπε, δεν έχει προσέξει αλλά φυσικά δεν αγχώνεται για αυτό.

"Επειδή δεν γενικότερα δεν έχω προσέξει ούτε δευτερόλεπτο, έχω πάρει μέχρι τώρα νομίζω 13 κιλά. Αν και ακόμα είμαι στα όρια. Έχω ακόμα κάποιες εβδομάδες, μπορεί λιγότερο, μπορεί μήνα, κάπου εκεί. Δεν πειράζει όμως, μετά θα τα χάσω".

Όσον αφορά το πότε θα γεννήσει, αποκάλυψε: "Υπολογίζουμε αρχές Δεκέμβρη. Μπορεί να έρθει και λίγο πιο νωρίς, λίγο προς τα μέσα. Κάπου εκεί."

Τζούλια Νόβα | Αποκάλυψε πόσα κιλά έχει πάρει στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ