Follow us

Η εξομολόγηση της Ελένης Καρακάση | "Το 'ντουλάπα' και το 'χοντρή' ήταν καθημερινή συζήτηση όταν ήμουν μικρή"

"Έφτασα μέσα σε 6 μήνες στα 51 κιλά και μετά στα 49".

MissBloom TEAM
Ελένη Καρακάση NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Ελένη” στο Mega μίλησε η Ελένη Καρακάση. Η αγαπημένη ηθοποιός μεταξύ άλλων εξήγησε πως από την παχυσαρκία έφτασε στα όρια της νευρικής ανορεξίας και θυμήθηκε το bullying που δεχόταν ως παιδί.

Η Ελένη Καρακάση μίλησε αρχικά για τη γνωριμία της με τον άντρα της κι όπως αποκάλυψε έγιναν πρώτα φίλοι και μετά αφού γνωρίστηκαν ήρθε ο έρωτας.

Για τις διακυμάνσεις που βίωσε με το βάρος της από μικρή ηλικία, η αγαπημένη ηθοποιός εξομολογήθηκε: "'Ήμουν 100 κιλά. Πήγα στα 70. Από τα 70 μέσα σε λίγα χρόνια πήγα στα 80 κάτι κι από εκεί ξεκίνησα μια μεγάλη δίαιτα που έχασα τον έλεγχο γιατί έβλεπα ότι έχανα έχανα έχανα και πια ήθελα να δω πως είναι να φοράς το μικρότερο νούμερο στο τζιν. Τόσο χαζός ο λόγος. Έφτασα χωρίς να το καταλάβω μέσα σε 6 μήνες στα 51 κιλά και μετά με ένα ατύχημα που είχα στην παράσταση που χτύπησα το πόδι μου και δεν μπορούσα να παίξω τρεις μέρες από τη στεναχώρια έφτασα στα 49. Πέρασα τη φάση που βλέπεις τον εαυτό σου στον καθρέφτη και δεν έχεις καταλάβει ότι έχεις γίνει πετσί και κόκκαλο”.

Δες περισσότερα στο Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ