Follow us

Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Άρη Σερβετάλη | "Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία"

"Πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν και ίσως το δικαίωμα της εργασίας να είναι το πιο ιερό".

MissBloom TEAM
Αλέξανδρος Μπουρδούμης NDP Photo Agency

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει μεταξύ των συναδέλφων του η απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" στην οποία πρωταγωνιστούσε. Ο λόγος είναι πως δεν θέλει να παίζει αποκλειστικά για εμβολιασμένους.

Όπως δήλωσε ο ίδιος στην εκπομπή του Mega, "Live News", δεν συμφωνούσε με τον διαχωρισμό του κοινού σε εμβολιασμένους και ανεμβολίαστους. Η απόφαση του έρχεται σε συνέχεια των νέων μέτρων που ισχύουν από χθες Δευτέρα 22/11 και ορίζουν πως τα θέατρα λειτουργούν μόνο για όσους έχουν νοσήσει με κορονοϊό ή έχουν κάνει το εμβόλιο. Η απόφασή του είχε ως αποτέλεσμα να κατέβει η παράσταση και αρκετοί άνθρωποι να μείνουν άνεργοι, γεγονός που βρήκε αντίθετους αρκετούς εκπροσώπους του καλλιτεχνικού κόσμου.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης που μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram θέλησε να τοποθετηθεί, γράφοντας:

Δικαίωμά σου να εμβολιαστείς ή να μην εμβολιαστείς. Δε θες να παίζεις μόνο για εμβολιασμένους, και αυτό είναι δικαίωμά σου. Έχεις ενημερώσει την παραγωγή σχετικά και εκείνη πετάει τη μπάλα στην εξέδρα προφανώς για να μην χάσει τον πρωταγωνιστή της και δεν φροντίζει να έχει αντικαταστάτη – πως να αντικαταστήσεις τον Άρη Σερβετάλη στο ελληνικό θέατρο και να έχεις την ανταποδοτικότητα στο ταμείο (ας μη γελιόμαστε), δικαίωμά της.

Τόσα χρόνια που είμαστε χωρίς συλλογικές συμβάσεις εργασίας όμως, δεν κατεβάζεις παραστάσεις, δεν βλέπω να έχεις την ίδια ευαισθησία, ίσως γιατί ο πνευματικός σου δε σου έδωσε το δικαίωμα να το κάνεις. Οι συνάδερφοί σου, οι εργαζόμενοι στο θέατρο μένουν στην ανεργία. Είχαν δικαίωμα να ξέρουν τις προθέσεις σου; Τους είχες ενημερώσει σχετικά; Το καλοκαίρι έπαιζες ανεμβολίαστος πάλι και από τύχη ή θέλημα του Θεού δεν σταμάτησαν οι παραστάσεις.

Τελικά, με κάθε σεβασμό στο πρόσωπο και την καλλιτεχνική σου αξία αγαπημένε Άρη Σερβετάλη πολλά δικαιώματα μαζεύτηκαν και ίσως το δικαίωμα της εργασίας να είναι το πιο ιερό"

Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Άρη Σερβετάλη | "Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία"

Αλέξανδρος Μπουρδούμης εναντίον Άρη Σερβετάλη | "Τόσα χρόνια δεν είδα να έχεις την ίδια ευαισθησία"
Μπουρδούμης
Αλέξανδρος Μπουρδούμης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ