Follow us

Βάνα Μπάρμπα | "Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη"

"Η τέχνη είναι πιο πάνω και από την πολιτική".

MissBloom TEAM
Βάνα Μπάρμπα

Θέση για την απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από την παράσταση "Ρινόκερος" πήρε και η Βάνα Μπάρμπα. Να θυμίσουμε ότι ο γνωστός ηθοποιός ανακοίνωσε πως η αποχώρησή του από την παράσταση οφείλεται στο ότι δεν ήθελε να παίζει μόνο για εμβολιασμένους θεατές.

Μιλώντας λοιπόν στην εκπομπή "Super Κατερίνα" και τον δημοσιογράφο Γιάννη Πουλόπουλο, η Βάνα Μπάρμπα τάχθηκε υπέρ του.

Κατ' αρχάς εν πρόκειται να μπω σε αυτό το παιχνίδι εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων. Η τέχνη είναι πάνω ακόμη και από την πολιτική. Σαφώς να τηρούμαι τα μέτρα, αλλά εγώ είμαι εναντίον όταν στην τέχνη διαφοροποιείται ποιοι θεατές θα μπουν μέσα και ποιοι όχι.

Είμαι ενάντια σε αυτό το μέτρο γιατί θεωρώ ότι η τέχνη μπορεί να μας δώσει πολλά. Πώς μπαίνουμε στο λεωφορείο εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι; Πώς πάνε στο σούπερ μάρκετ εμβολιασμένοι και ανεμβολίαστοι;

Γιατί όχι στο θέατρο; Δεν καταλαβαίνω γιατί αυτή η διαφοροποίηση; Εγώ θα έλεγα μπράβο του, εγώ συμφωνώ μαζί του με το θάρρος και την παρρησία που έδειξε.

Το μόνο που πρέπει να σκεφτεί είναι ότι δεν πρέπει να μείνουν χωρίς χρήματα οι άνθρωποι που εργάζονται στο θέατρο. Αυτό είναι τραγικό. Αν μπορεί να τους καλύψει, τότε χίλια μπράβο".

Βάνα Μπάρμπα | "Μπράβο στον Άρη Σερβετάλη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ