Follow us

Δέσποινα Βανδή | Αφιέρωσε ένα από τα πιο ερωτικά της τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη - Η αντίδρασή του (vid)

Ο ηθοποιός την θαύμασε on stage και εκείνη του έκανε την πιο τρυφερή αφιέρωση.

MissBloom TEAM
Βανδή Μπισμπίκης NDP

Ένα από τα πιο γνωστά της τραγούδια αφιέρωσε η Δέσποινα Βανδή στον Βασίλη Μπισμπίκη, στην πιο πρόσφατη κοινή τους έξοδο. Ειδικότερα, το ζευγάρι βρέθηκε το βράδυ του Σαββάτου (27/11) στο νυχτερινό κέντρο όπου τραγουδά ο Γιώργος Τσαλίκης και ο Μανώλης Κονταρός, μετά από την ολοκλήρωση του J2US.

Φυσικά οι δύο τραγουδιστές δεν θα μπορούσαν να μην καλέσουν και τη Δέσποινα Βανδή στην σκηνή προκειμένου να ερμηνεύσει μερικές από τις επιτυχίες της μαζί τους. Πλάνα από τη βραδιά μοιράστηκε ο Γιώργος Τσαλίκης στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, όπου και ανέβασε ένα βίντεο με τη Δέσποινα Βανδή να αφιερώνει το "Στην αυλή του Παραδείσου" στον ηθοποιό που φυσικά ανταποκρίθηκε και έδειχνε να απολαμβάνει την ερμηνεία της.

Μια βραδιά γεμάτη φως, αγάπη, αλήθεια, κέφι, όμορφη παρέα στο @lido_stage με το πιο γλυκό κορίτσι, με μια τεράστια star, με μια χαρούμενη γυναίκα… Ευχαριστούμε @desp1navandi για την υπέροχη ενέργεια σου που μας μοίρασες απλόχερα… Σ’ αγαπώ, έγραψε ο Γιώργος Τσαλίκης στο προφίλ του στο Instagram.

Δέσποινα Βανδή | Αφιέρωσε ένα από τα πιο ερωτικά της τραγούδια στον Βασίλη Μπισμπίκη - Η αντίδρασή του (vid)

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ