Follow us

Σαν δυο σταγόνες νερό | Η εκπληκτική ομοιότητα της Ευγενίας Μανωλίδου με την 23χρονη κόρη της, Ολυμπία Θεοδώρα

Η σπάνια φωτογραφία της μουσικού με την κόρη της.

MissBloom TEAM
Ευγενία Μανωλίδου NDP

Η Ευγενία Μανωλίδου, έχοντας κάνει στροφή στην καριέρα της, αφήνοντας πίσω της τις ημέρες στην τηλεόραση και επικεντρώνοντας τον χρόνο της στην Σχολή Αρχαίων Ελληνικών που διατηρεί με τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη, συχνά μοιράζεται με τους followers της σκέψεις της και μικρά βίντεο σεμιναριακού τύπου πάνω στο αντίκειμενο.

Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Μανωλίδης | Ο σκηνοθέτης και γοητευτικός γιος της Ευγενίας Μανωλίδου στην πρώτη του συνέντευξη

Εκείνο που περισσότερο προσπαθεί, όμως, να προστατεύει είναι η ιδιωτική της ζωή, γι'αυτό σπάνια μοιράζεται στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες με τα παιδιά της. Ακόμα κι αν η ίδια και ο σύζυγός της θεωρούνται δημόσια πρόσωπα, εκείνη κρατάει τη ζωή των παιδιών της εκτός social media.

Την εξαίρεση έκανε πριν από λίγες ημέρες, όταν η μουσικοσυνθέτρια ανήρτησε στον λογαριασμό της στο Instagram, μία φωτογραφία με την 23χρονη κόρη της, Θεοδώρα - Ολυμπία. Στη λήψη, οι δυο τους βρίσκονται έξω από το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά, ποζάροντας χαρούμενες πλάι-πλάι. Μάλιστα, η Ευγενία Μανωλίδου έγραψε στο caption της: "Το τέλειο κορίτσι μου".

Όπως ήταν αναμενόμενο, όλοι παρατήρησαν την ομοιότητα μαμάς και κόρης, με τα σχόλια να πέφτουν βροχή κάτω από την ανάρτηση της Μανωλίδου. Η Θεοδώρα-Ολυμπία, που αποφοίτησε πέρσι από τo Πολιτειακό Πανεπιστήμιο της Πενσυλβάνια στον τομέα της Διοικήσεως Ξενοδοχειακών Μονάδων, είναι το δεύτερο παιδί της συνθέτριας από τον πρώτο της γάμο με τον ζωγράφο, Θεόδωρο Μανωλίδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει έναν ακόμα γιο, τον Αλέξανδρο. Ενώ από τον γάμο της με τον Άδωνι Γεωργιάδη έχει αποκτήσει τον Περσέα και τον Αλκαίο.

Δείτε τη φωτογραφία:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ