Follow us

Εριέττα Κούρκουλου | "Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια"

Το ξέσπασμά της με αφορμή τις πρόσφατες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη.

MissBloom TEAM
Λασκαράκη NDP

Tην οργή της Εριέττας Κούρκουλου - Λάτση προκάλεσαν οι πρόσφατες φωτογραφίες της Βάσως Λασκαράκη. Η δημοφιλής ηθοποιός ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες στις οποίες κρατάει αγκαλιά δύο πανέμορφα μαύρα κουτάβια. "Κοιτάξτε τώρα τι κακό με έχει βρει" έγραψε χαριτολογώντας η Βάσω.

Η σκυλίτσα της Βάσως, Ρόζα, γέννησε τα υπέροχα κουτάβια, και όπως είναι φυσικό, η ηθοποιός έχει ενθουσιαστεί. Ωστόσο τον ενθουσιασμό της δεν συμμερίζεται αρκετά μεγάλη μερίδα του κοινού, η οποία την προέτρεψε να στειρώσει το κατοικίδιό της.

Μία από αυτές, ήταν και η Εριέττα Κούρκουλου - Λάτση, η οποία ως γνωστόν είναι Πρόεδρος της εταιρείας Greek Stray, ενώ είναι ιδιαίτερα ευαίσθητη σε θέματα που έχουν να κάνουν με αδέσποτα.

Η Εριέττα, η οποία γενικά είναι πολύ μετρημένη στις δηλώσεις της, ανέβασε ένα insta story με τη φωτογραφία της Βάσως Λασκαράκη, γράφοντας τα εξής: "Δεν την ξέρω την κοπέλα και πραγματικά δεν έχω κάτι εναντίον της αλλά αλήθεια τώρα μπορούμε επιτέλους να ενημερωθούμε; Σαπίζουν τόσες ψυχές στα καταφύγια και στον δρόμο και ακόμη διαφημίζουμε τις γέννες των ζώων μας; Έχουμε ματώσει για να μαζέψουμε τα ασυμμάζευτα… σας παρακαλώ πια".

Δείτε τις αναρτήσεις στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ