Follow us

Η συγκινητική συνέντευξη του Μιχάλη Αλικάκου | "Η κόρη μου ήρθε μετά από προσπάθεια τριών εξωσωματικών"

Ο ηθοποιός, ο οποίος αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά "Σασμός", μίλησε για τις γυναίκες της ζωής του.

MissBloom TEAM
Μιχάλης Αλικάκος NDP, Instagram

Ο Μιχάλης Αλικάκος παραχώρησε μία συνέντευξη στην εκπομπή "Καλύτερα δε γίνεται" με τη Ναταλία Γερμανού, και μεταξύ άλλων μίλησε για τη δουλειά του αλλά και την προσωπική του ζωή.

Διαβάστε επίσης: Δέσποινα Βανδή - Βασίλης Μπισμπίκης | Πιο ερωτευμένοι από ποτέ - Τα τρυφερά στιγμιότυπα από βραδινή τους έξοδο

Ο ηθοποιός, που φέτος πρωταγωνιστεί στη σειρά του Alpha "Σασμός", αναφέρθηκε στην ιστορία γνωριμίας με τη γυναίκα του, αλλά και στον ερχομό της κόρης του που έγινε εφικτός μετά από πολλή προσπάθεια.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός δήλωσε πως με τη γυναίκα του ήταν συμμαθητές και πως ξανασυναντήθηκαν σε μία πρεμιέρα. "Ήμασταν συμμαθητές. Ήρθε σε μια πρεμιέρα, της έκανα αίτημα φιλίας. Μετά από κάποιους μήνες με πήρε τηλέφωνο για κάτι επαγγελματικό. Συναντηθήκαμε και τη φλέρταρα. Από εκείνη τη στιγμή είμαστε μαζί. Δεν παντρευτήκαμε, κάναμε σύμφωνο συμβίωσης", είπε χαρακτηριστικά.

Ο ίδιος μάλιστα ένιωσε να συγκινείται τη στιγμή που μιλούσε για τη σύζυγό του, όπως και για την κόρη του, την οποία αποκάλεσε δώρο. "Με έχει συγκλονίσει η γυναίκα μου, το λέω και συγκινούμαι, την έχω αγαπήσει ακόμα περισσότερο. Αυτό το πλάσμα (η κόρη του) ήρθε μετά από προσπάθεια 3 εξωσωματικών οπότε είναι πολύ πιο βαθύ και ιερό αυτό το δώρο" υπογράμμισε συγκινημένος.

Επιπλέον, ο ηθοποιός αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της μητέρας του, η οποία τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο άνοιας. Ειδικότερα, ο Μιχάλης Αλικάκος δήλωσε πως "η μητέρα μου ήταν αναρχικό στοιχείο, με τα κρασάκια της, τα τραγουδάκια της. Χρησιμοποιώ το ήταν γιατί αισθάνομαι τη μητέρα μου ως ζωντανή νεκρή γιατί είναι σε ένα στάδιο προχωρημένης άνοιας. Δεν μας αναγνωρίζει πια. Μας συμβούλευσαν πώς πρέπει να συμπεριφερόμαστε σε ανθρώπους με άνοια. Να απαντάς με υπομονή όσο ψυχοφθόρο κι αν είναι. Και είναι πολύ ψυχοφθόρο".

Δείτε το βίντεο:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ