Follow us

Ο Αντώνης Ρέμος απαντά στους επικριτές του και στα κακόβουλα σχόλια για τις εμφανίσεις στη Μύκονο & στο Ντουμπάι

Ο Αντώνης Ρέμος απάντησε με τον δικό του τρόπο σε όσους τον σχολιάζουν αρνητικά για τις εμφανίσεις του στη Μύκονο και στο Ντουμπάι.

MissBloom TEAM
Αντώνης Ρέμος

Ο Αντώνης Ρέμος έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής "Τι λες τώρα". Ο δημοφιλής λαϊκός τραγουδιστής κλήθηκε να σχολιάσει όλους όσους είχαν πολλά να πουν για τις εμφανίσεις του στη Μύκονο και στο Ντουμπάι. Ο Αντώνης Ρέμος λοιπόν ξεκαθάρισε τα πράγματα, ενώ σύμφωνα με τον ίδιο μία βραδιά μαζί του, θα τους αλλάξει γνώμη.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αντώνης Ρέμος είπε: "Τους καλώ να περάσουν κι αυτοί ένα βράδυ μαζί μου και να δουν αυτό που θεωρούν αυτοί ότι είναι ευτελισμός ή ότι είναι κάτι το οποίο δεν συνάδει με την αισθητική τους. Αν μη τι άλλο όμως είμαι ευθύς, κάνω τη δουλειά μου και τραγουδάω με την ίδια ψυχή είτε είναι κάποιος που θα έρθει στη Μύκονο και θα δώσει κάποιες χιλιάδες ευρώ για να κάτσει σε ένα τραπέζι και έρχεται από την Αραβία, από την Τουρκία, το Ισραήλ ή από οπουδήποτε, είτε είναι μια οικογένεια που ήρθαν να ακούσουν τον Ρέμο. Την ίδια ψυχή δίνω και την ίδια αγάπη παίρνω".

Πηγή Yupiii.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ