Follow us

Γρηγόρης Αρναούτογλου - Νάνσυ Αντωνίου | Η διαφωνία τους για την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου

"Ένα ανέκδοτο έλεγε στην εκπομπή. Η εκπομπή ήταν πάνω στον Αντώνη Κανάκη".

MissBloom TEAM
Αντωνίου Αρναούτογλου NDP

Για το φλέγον θέμα των ημερών, την υπόθεση του Στάθη Παναγιωτόπουλου, θέλησαν να πάρουν θέση ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και η Νάνσυ Αντωνίου.

Μέσα από την πρωινή ραδιοφωνική τους εκπομπή, τοποθετήκαν σχετικά με όσα αφορούν στις καταγγελίες για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο από προσωπικές στιγμές με πρώην σύντροφό του σε ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Μάλιστα, ο παρουσιατής και η σύντροφός του διαφώνησαν αναφορικά με το πώς θα έπρεπε ο ίδιος ο Στάθης Παναγιωτόπουλος να απαντήσει στις καταγγελίες αυτές. Ειδικότερα, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου υποστήριξε ότι θα έπρεπε να βγει τηλεοπτικά να δώσει την απάντησή του, με τη Νάνσυ Αντωνίου να εκφράζει τις αντιρρήσεις της.

-Θα περίμενα από έναν άνθρωπο που βγαίνει κάθε μέρα στην τηλεόραση, να έβγαινεστην τηλεόραση και να απαντήσει, είπε αρχικά.

-Πιστεύεις ότι θα του έδιναν το βήμα;

-Βεβαίως. Αν ζήταγε από μια εκπομπή να βγει θα του δίνανε το βήμα. Δε μπορείς να είσαι ένας άνθρωπος που βγαίνει κάθε μέρα στην τηλεόραση...

-Εγώ πιστεύω ότι υπάρχει πολλή ένταση τώρα για να βγει, δεν είμαι πολύ υπέρ στο να βγει. Δεν είχε και τον απόλυτο λόγο, ένα ανέκδοτο έλεγε στην εκπομπή. Η εκπομπή ήταν πάνω στον Αντώνη. Με αυτό που έκανε, κατέστρεψε και τον ίδιο. Και απορώ πραγματικά πώς το έκανε. Μόνος του νομίζω ότι έχει καταστραφεί".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ