Follow us

Πρώην σύντροφος Στάθη Παναγιωτόπουλου | "Είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του - την πήρε και έφυγαν"

Η συνάντηση των τριών τους πριν τον γάμο.

MissBloom TEAM
Στάθης Παναγιωτόπουλος NDP

Στην εκπομπή "Αλήθειες με την Ζήνα" μίλησε η 30χρονη πρώην σύντροφος του Στάθη Παναγιωτόπουλου όπως είδαμε το μεσημέρι της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου. Η κοπέλα που κατήγγειλε τον ραδιοφωνικό παραγωγό για δημοσίευση φωτογραφιών και βίντεο προσωπικών τους στιγμών σε ιστοσελίδες πορνογραφικού περιεχομένου, δήλωσε:

"Όπως σας είπα και εχθές σχετικά με την πληροφορία που είχατε και μου μεταφέρατε, οφείλω να επιβεβαιώσω πως τον περασμένο Αύγουστο, είχα ενημερώσει τη μέλλουσα γυναίκα του Στάθη Παναγιωτόπουλου σε μία τυχαία συνάντηση που είχαμε οι τρεις μας, σχετικά με το επερχόμενο δικαστήριο και για όσα μου συνέβησαν παρουσία και του ιδίου. Τότε δεν είχαν ακόμα παντρευτεί και θεώρησα σωστό να την ενημερώσω για να ξέρει. Εκείνος την πήρε και έφυγαν. Μετά έμαθα ότι παντρεύτηκαν το φθινόπωρο. Από εχθές δεν έχω μιλήσει σε κανέναν και απορώ πώς λένε ότι μίλησα αποκλειστικά σε κάποιους.

Προσπαθώ να απέχω από το κινητό και τα social media αλλά δυστυχώς, με καλούν συνέχεια. Προσπαθώ να ξεκουραστώ και να συνεχίσω την καθημερινότητα μου. Εργάζομαι πυρετωδώς αυτό το διάστημα προκειμένου να μην τα σκέφτομαι όλα αυτά. Θέλω να είμαι απασχολημένη για να ξεχνιέμαι. Ευχαριστώ για όλη την στήριξή σας! Έμαθα ότι μάλλον θα αλλάξει ο νόμος και χαίρομαι πολύ. Τουλάχιστον να βγει κάτι καλό από όλο αυτό που περνάω αυτά τα τρία χρόνια" .

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ