Follow us

Άρης Μακρής | Απαντά σε όσους τον φωτογραφίζουν ως την κακοποιητική σχέση της Άννας Μαρίας Βέλλη

"Έφαγα ξύλο, κινδύνευσα σοβαρά" είχε πει η youTuber στην εξομολόγησή της.

MissBloom TEAM
Άννα Μαρία Βέλλη, Άρης Μακρής NDP

Δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε ο Άρης Μακρής, στο πλαίσιο πρόσφατης βραδινής εξόδου του. Όπως ήταν φυσικό, ο τραγουδιστής ρωτήθηκε και για την πρώην σύντροφό του Άννα Μαρία Βέλλη, που πρόσφατα εξομολογήθηκε ότι υπέστη κακοποιητική συμπεριφορά από σχέση της. Δεδομένου ότι πολλοί συμπέραναν πως η YouTuber αναφερόταν στον Άρη Μακρή, εκείνος θέλησε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους.

Άννα Μαρία Βέλλη | Οι σοκαριστικές αποκαλύψεις της "Έφαγα ξύλο, κεφάλι στα πλακάκια, κινδύνευσα σοβαρά"

Όπως είδαμε το πρωί του Σαββάτου 18 Δεκεμβρίου στην εκπομπή "Χαμογέλα και πάλι", εκείνος είπε:

"Από την ίδια το γνώριζα. Εγώ κιόλας άργησα κιόλας να το πάρω χαμπάρι. Το πήρα όταν συνδύασαν το όνομά μου με την είδηση και δέχτηκα μηνύματα στα social media. Δεν ήθελα να πάρω θέση γιατί όταν μπαίνεις στη διαδικασία να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας, δεν έχει καν νόημα να γίνει όλο αυτό.

Δεν με ενόχλησε που συνδύασαν το περιστατικό με τη σχέση που είχαμε τότε. Ο καθένας βγάζει τα συμπεράσματά του. Από ό, τι ξέρω δεν έχει θίξει και κάποιο όνομα. Είναι λογικό γιατί γνώριζαν τη σχέση μου.

Από εκεί και πέρα δεν με πείραξε. Αν ήταν αλήθεια, θα με πείραζε, αλλά στην προκειμένη όχι. Δεν επικοινωνήσαμε. Έχω να μιλήσω δύο χρόνια μαζί της".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ