Follow us

Κατερίνα Καινούργιου | Έξαλλη με τον Άγγελο Μπράτη: "Έχω πάθει σοκ, ήταν υπερόπτης" (vid)

"Δεν με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας ψωνίζει από τα καλάθια".

MissBloom TEAM
Κατερίνα Καινούργιου NDP

Τον εκνευρισμό της με μια δήλωση του Άγγελου Μπράτη εξέφρασε η Κατερίνα Καινούργιου. Όλα άρχισαν όταν ο σχεδιαστής είπε σε δηλώσεις του στην κάμερα της εκπομπής "Super Kατερίνα” όταν ρωτήθηκε για τα νούμερα τηλεθέασης του GNTM:

"Τα νούμερα τηλεθέασης δε με επηρεάζουν, όπως δε με επηρεάζουν οι πωλήσεις, όπως δε με επηρεάζει η γνώμη μιας κυρίας που δεν έχει φορέσει ολομέταξα φορέματα και ψωνίζει από τα καλάθια. Είναι ακριβώς το ίδιο πράγμα".

Η παρουσιάστρια λοιπόν με τη σειρά της παίρνοντας τον λόγο, ανέφερε:

"Συγγνώμη, μου είναι πάρα πολύ συμπαθής ο Άγγελος Μπράτης. Με έχει συγκινήσει ουκ ολίγες φορές με τις συνεντεύξεις του, έχει μια απίστευτη ευγένεια. Διαφωνώ με αυτά που είπε. Δε μου άρεσαν καθόλου όλα αυτά που είπε. Για πρώτη φορά τον βλέπω πολύ υπερόπτη και απαξιωτικό. Δε μου άρεσε καθόλου αυτό που είπε ότι δεν τον νοιάζει η γνώμη μιας κυρίας που ψωνίζει από τα καλάθια.

Και εγώ έχω ψωνίσει και από τα καλάθια και από μεγάλους σχεδιαστές, δεν ξέρω αν σας ενδιαφέρει η γνώμη μου αλλά θα το πω, υπάρχουν κυρίες που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να αγοράσουν από σχεδιαστές και ψωνίζουν από τα καλάθια και είναι υπέροχες και πάρα πολύ στιλάτες.

Εσάς μπορεί να μη σας ενδιαφέρουν τα νούμερα τηλεθέασης αλλά φαντάζομαι ότι το Star και η εταιρεία παραγωγής δε θα έκανε πάρτι. Από πίσω υπάρχουν επιχειρηματίες και άνθρωποι που περιμένουν να βγάλουν χρήματα. Εγώ ήρθα εδώ και αν στο τέλος της σεζόν δεν πάω καλά, θα πρέπει να απολογηθώ και να είμαι έτοιμη αν τα πράγματα δεν είναι καλά να αντιμετωπίσω και τις κυρώσεις που θα έχει αυτό.

Καλώς ή κακώς κρινόμαστε από τα νούμερα τηλεθέασης, πρέπει να πηγαίνουμε καλά αλλά αν δεν πάνε καλά μπορείς να βρεις έναν πολύ ωραίο τρόπο να μιλήσεις και όχι να το απαξιώσεις έτσι. Έχω πάθει σοκ. Είδα έναν άνθρωπο πολύ ειρωνικό".

Εξωτερική φωτογραφία: NDP

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ