Follow us

Χάρης Ρώμας | Και πάλι ερωτευμένος - Η νέα σχέση λίγο μετά τον χωρισμό

"Η πρώην σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε".

MissBloom TEAM
Χάρης Ρώμας NDP

Καλεσμένος στην εκπομπή "Open Weekend” βρέθηκε μία ημέρα μετά τα Χριστούγεννα ο Χάρης Ρώμας. Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος έκατσε στον καναπέ της Ελένης Τσολάκη, με τους δυο τους να κάνουν μια εφ' όλης της ύλης συζήτηση.

Έρωτας στα χρόνια του Covid-19 | Ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε τον λόγο που χώρισε μετά από δέκα χρόνια σχέσης

Αυτή περιελάμβανε και την προσωπική του ζωή, μιας και έχουν ανατραπεί αρκετά τα δεδομένα σε αυτήν τον τελευταίο καιρό. Θυμίζουμε ότι πρόσφατα χώρισε μετά από 10 χρόνια σχέσης, ενώ όπως αποκάλυψε έχει γυρίσει σελίδα και είναι και πάλι ερωτευμένος.

Μεταξύ άλλων, είπε:

Η σχέση μου δεν μεταπείστηκε στο να κάνει το εμβόλιο και χωρίσαμε. (...) Εγώ κάνω μακροχρόνιες σχέσεις, μου αρέσουν οι σχέσεις. Μου αρέσει να ξέρω ότι υπάρχει εκεί ένας ώμος που θα γύρω το κεφάλι μου.

Είμαι ένας δυνατός άνθρωπος, αλλά δεν υπάρχει πιο μεγάλη άντληση δύναμης από αυτό τον ώμο που για πέντε λεπτά γέρνεις το κεφάλι σου και σηκώνεσαι τριπλά δυνατός.

Θεωρώ ότι το 2021 ήταν για μένα η χρονιά της αλλαγής. Η χρονιά που βγήκα προς τα έξω και είπα ότι θέλω να γίνω Δήμαρχος Χαλανδρίου, γιατί είχα ένα όραμα.

Ο Άγιος Βασίλης έφερε νωρίτερα μια σχέση. Την έφερε νωρίτερα, όχι ότι το έψαχνα, να το ξεκαθαρίσω αυτό γιατί πολλοί σου λένε ότι βγήκες στη γύρα κατευθείαν με το που χώρισες;

Αυτό το φέρνει η τύχη, το φέρνει η μοίρα, έρχεται μπροστά σου. Θα δούμε κιόλας γιατί πρέπει να είσαι επιφυλακτικός όταν βγαίνεις από μια σχέση 10 χρόνων. Πρέπει όλες οι σχέσεις να διέπονται από αγνή αγάπη.

Αυτό που μου άρεσε στη νέα μου σχέση ήταν η στιγμή που μου είπε, όχι σ’ αγαπώ, όχι μου αρέσεις, όχι σε ονειρεύομαι, αλλά ήταν η στιγμή που μου είπε σε πιστεύω, σε πιστεύω σαν άνθρωπο".

Χάρης Ρώμας | Και πάλι ερωτευμένος - Η νέα σχέση λίγο μετά τον χωρισμό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ