Follow us

Σταματίνα Τσιμτσιλή | "Η Μαλέσκου παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε"

"Βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια και ο χαρακτήρας της": Τα σχόλια της Τίνας Μεσσαροπούλου.

MissBloom TEAM
Σταματίνα Τσιμτσιλή NDP

Το άκρως αμήχανο on air σκηνικό που δημιουργήθηκε στο Love It τη Δευτέρα 27/12 σχολίασαν στην εκπομπή "Happy Day” το πρωί της Τρίτης. Θυμίζουμε ότι ο Τάσος Χαλκιάς βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, με τη συζήτησή τους να έχει πολλή ένταση και αρκετές σπόντες. Ο ηθοποιός ήταν εμφανώς εκνευρισμένος εξαιτίας της μεγάλης αναμονής που είχε πριν μπει στο πλατό, με αποτέλεσμα να μην είναι "πολύ φιλικός" με την παρουσιάστρια.

Παίρνοντας τον λόγο η Σταματίνα Τσιμτσιλή λοιπόν, σχολίασε μιλώντας στους συνεργάτες της.

"Δεν είχε τύχει να δω έτσι ολοκληρωμένο το απόσπασμα, θεωρώ ότι ξεκίνησε στραβά αυτή η συνύπαρξη, λόγω της καθυστέρησης. Κάτι για το οποίο δεν ευθύνεται αποκλειστικά η Ιωάννα, είναι μια συνολική διαχείριση που γίνεται από το κοντρόλ.

Και βέβαια σε καμιά περίπτωση αυτό δεν σου επιτρέπει σαν παρουσιάστρια να εκθέσεις το κοντρόλ και να πεις ότι φταίει η αρχισυντάκτρια, φταίει το κοντρόλ κλπ.

Αλλά κάνε και εσύ λίγο πίσω ως παρουσιάστρια που ο καλεσμένος έχει νεύρα. Πρέπει να κάνεις λίγο τα στραβά μάτια για τον καλεσμένο σου. Πετάει ο γάιδαρος, πετάει. Ο κ. Χαλκιάς δεν έχει δώσει δικαίωμα. Η Ιωάννα παραήταν εύθικτη, έχασε και όποιο δίκιο μπορεί να είχε.

Η Τίνα Μεσσαροπούλου με τη σειρά της είπε: "Παίζει να είναι και η χειρότερη συνέντευξη που έχω παρακολουθήσει στην τηλεόραση. Γενικόλογη, βαθυστόχαστη θα έλεγα. Δεν καταλάβαινες τις ερωτήσεις και ο άνθρωπος προσπαθούσε να απαντήσει σε κάτι που δεν έβγαζε νόημα. Τον εκνεύρισε ακόμη περισσότερο. Εδώ βγήκε η απειρία της ως παρουσιάστρια. Θα τολμήσω να πω ότι βγήκε και ο χαρακτήρας της Ιωάννας. Δεν αδειάζεις τους συνεργάτες σου, είσαι παρουσιάστρια μιας εκπομπής".

Τέλος, η Σταματίνα Τσιμτσιλή προσέθεσε: "Απλά σαν οικοδεσπότης δεν πειράζει να ρίξεις εσύ τους τόνους. Δεν θα την κρίνουμε από μια κακή τηλεοπτική στιγμή που μπορεί να συμβεί σε όλους".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ