Follow us

Γενέθλια για τη Μαρία Κορινθίου | Οι ευχές του Γιάννη Αϊβάζη και η ηλικία της

Η πρωτότυπη τούρτα και το δημόσιο μήνυμά της.

MissBloom TEAM
Μαρία Κορινθίου NDP

Μια ξεχωριστή ημέρα ήταν η Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου για τη Μαρία Κορινθίου, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η γνωστή ηθοποιός τα γιόρτασε στο πλευρό της οικογένειάς της και των αγαπημένων της προσώπων, ενώ δεν σταμάτησε να λαμβάνει ευχές από φίλους, οικογένεια, συνεργάτες και θαυμαστές.

Από αυτές δεν θα μπορούσε φυσικά να λείπει του Γιάννη Αϊβάζη, ο οποίος θέλησε να του ευχηθεί και μέσα από το προφίλ του στο Instagram. Ο σύζυγός της ανέβασε μια κοινή τους φωτογραφία και έγραψε στη λεζάντα του

Σήμερα το μωρο μου @mariakorinthiou μεγαλώνει !!! Μόνο Ευτυχια και περηφάνια για σένα μωρο μου !!! Όσα χρόνια και αν περάσουν πάντα στα μάτια μου το χαμόγελο σου , η καλοσύνη σου και ο απλόχερος όμορφος χαρακτήρας σου !!! Σ αγαπώ με όλη την δύναμη της ψυχής μου !! Σε λατρεύω

Loading...

Η εορτάζουσα, που συμπλήρωσε τα 42 της χρόνια, ανέβασε επίσης δύο στιγμιότυπα με τις εντυπωσιακές τούρτες της και σημείωσε:

Δύο τούρτες για τα γεννέθλια μου!
Η πρώτη, έκπληξη και φτιαγμένη με πολύ αγάπη από το παιδάκι μου. Με ξύπνησε για να σβήσω την τούρτα, ενώ είχε ξυπνήσει πρωί πρωί για να την ετοιμάσει. Τι σπουδαίο νινί έχω και πόσο περήφανη είμαι για το πλάσμα μου! @isminiaivazi
Η δεύτερη τούρτα από την αγαπημένη μου @freshpatisserie με άστρα, ουρανούς και γαλαξίες όσα είναι τα όνειρα μου, οι επιθυμίες μου και αυτά που αγαπώ. Ένας ήλιος λαμπερός όπως αυτός που πάντα αναζητώ, το φως, τη λάμψη, την "ομορφιά"! Ένας Αιγόκερος , με δύναμη ήρεμη, εσωτερική και πάθος σαν άγριο ποτάμι και ένας δράκος επιβλητικός, διορατικός και πάντα έτοιμος για μάχη.

Εύχομαι τα χρόνια που περνούν όλο και πιο σοφά να γίνονται, γαλήνη εσωτερική , να ανοίγουν ορίζοντες και μονοπάτια, υπέροχα, μοναδικά, γεμάτα αγάπη και φως.

_______________________________

Και κάπως έτσι θέλω να κοιτάζω το μέλλον και τα χρόνια που έρχονται ……αλλά και τα χρόνια που περνούν…..

Μέσα στο φως και την καθαρότητα.

Χρόνια πολλά κάθε φορά ευχόμαστε αλλά πως πραγματικά το αντιλαμβανόμαστε;

Υγεία, Όνειρα, αξίες, ευτυχία, αφθονία, αγάπη, τύχη, φως, χαμόγελο, ψυχή……λέξεις που αγαπώ

Όσο μεγαλώνω λοιπόν θέλω αυτές τις μικρές καθημερινές λέξεις, να τους δίνω όλο και περισσότερη σημασία, να τις πιστεύω, να τις ζω, συνειδητά και υποσυνείδητα.
Να δίνω αξία στα σημαντικά και αυτά που γεμίζουν την ψυχούλα μου, που την κάνουν να φτερουγίζει και να γαληνεύει.
Να μάχομαι για τα όνειρα μου, τα πιστεύω μου και για αυτά που αγαπάω. Να ονειρεύομαι με πάθος και με σθένος και να το φωνάζω δυνατά!
Να "γεμίζω" και να "τρέφω" την ψυχή και το νου μου με φως.
Να αγαπάω με πάθος.
Να κοιτάω ουρανούς και να "πιάνω" τα άστρα….να λούζομαι από το φως τους και να γαληνεύω από την ενέργεια τους. Και έτσι Πρωτοχρονιάτικα όπως ήρθα σε αυτή τη ζωή, πρωτοχρονιάτικα πάντα να το γιορτάζω! Να γιορτάζω την ύπαρξη και τον σκοπό μου!
Χρόνια μου πολλά, καλά, γεμάτα φως και αγάπη!

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ