Follow us

Η Κατερίνα Ζαρίφη για την περιπέτεια της υγείας της | Οι δύο μεταλλάξεις του κορονοϊού και το το χειρουργείο

Οι αποκαλύψεις της στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Κατερίνα Ζαρίφη NDP Photo Agency

Η Ελένη Μενεγάκη επέστρεψε ανανεωμένη στους τηλεοπτικούς δέκτες και στην εκπομπή της "Ελένη" με μία πολύ αγαπημένη καλεσμένη. Συγκεκριμένα, στο πλατό βρέθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη με σκοπό να μιλήσει την έναρξη της θεατρικής παράστασης Cavewoman, στην οποία και πρωταγωνιστεί.

Μεταξύ άλλων όμως, η Κατερίνα Ζαρίφη μίλησε για τις περιπέτειες που πέρασε με την υγεία της. Όπως αποκάλυψε, πριν λίγο καιρό η ηθοποιός και παρουσιάστρια υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, αλλά και πως νόσησε δύο φορές από κορονοϊό.

Όπως δήλωσε αρχικά η Κατερίνα Ζαρίφη "Πριν από λίγο καιρό έκανα μία επέμβαση. Μπαίνω για την πρώτη επέμβαση, με ναρκώνουν, ξυπνάω και μου λέει η κοπέλα σας ναρκώσαμε αλλά δεν έγινε η εγχείρηση γιατί έπεσε ο αιματοκρίτης. Μετά από 15 μέρες ξαναπάω, κάνω την εγχείρηση και όλα καλά" και στη συνέχεια συνέχισε λέγοντας πως "Λίγες ημέρες μετά, έρχεται η Όμικρον στην Ελλάδα. Κολλάω και την Όμικρον, έχω κολλήσει και τις δύο μεταλλάξεις, αν κολλήσω και τρίτη θα με στείλουν στη Γουχάν για πειραματόζωο".

Δες εδώ το απόσπασπα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ