Follow us

Γιώργος Χρανιώτης | Απαντά στη Σοφιάννα που ισχυρίζεται ότι βρήκε το χαμένο του μαγιό

"Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη το βρήκα εγώ" είχε πει χαρούμενη η Σοφιάννα Αβραμάκη.

Γιώργος Χρανιώτης | Απαντά στη Σοφιάννα που ισχυρίζεται ότι βρήκε το χαμένο του μαγιό NDP, Glomex

Viral έγινε στα social media τις τελευταίες ώρες, το απόσπασμα με την παίκτρια των Μαχητών του φετινού Survivor, Σοφιάννα Αβραμάκη, να ισχυρίζεται ότι βρήκε το μαγιό του Γιώργου Χρανιώτη.

Πρόκειται για το μαγιό που είχε χάσει ο ηθοποιός πριν από πέντε περίπου χρόνια, όταν συμμετείχε στον πρώτο κύκλο του παιχνιδιού. Η απώλειά του παρέμενε μέχρι τώρα άλυτο μυστήριο αφού κανείς δεν γνώριζε πού πήγε. Και όπως όλα δείχνουν, θα εξακολουθήσει να αποτελεί άλυτο μυστήριο, μιας και ο κάτοχός του διέψευσε τη Σοφιάννα.

Γιώργος Χρανιώτης | "Τις τελευταίες ημέρες είμαι στα χειρότερά μου"

Μετά από τέσσερα Survivor το μαγιό του Χρανιώτη βρέθηκε στα χέρια μου. Είναι καρμικό. Είναι ένας παίκτης που υποστήριζα, οπότε Χρανιώτη κράτα γερά, θα στο επιστρέψω." είχε δηλώσει χαρούμενη η παίκτρια του reality στο επεισόδιο της Τετάρτης 12/1.

Ο Γιώργος Χρανιώτης ωστόσο που παρακολουθεί το παιχνίδι, ξεκαθάρισε πως αυτό δεν είναι το δικό του μαγιό, με μια χιουμοριστική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

Ειδικότερα, ανέβασε μία φωτογραφία με τέσσερα μαγιό του και σημείωσε: Με τιμάτε που μετά από μια πενταετία συνεχίζεται η αναζήτηση του μαγιό μου σε υπερατλαντικό επίπεδο, αλλά να σας κατευθύνω κάπως αν μου επιτρέπεται... Παιδιά!!! Ψάχνουμε μαγιό τέτοιου τύπου και όχι σπίντο! Καλή αναζήτηση".

Γιώργος Χρανιώτης | Απαντά στη Σοφιάννα που ισχυρίζεται ότι βρήκε το χαμένο του μαγιό

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ