Follow us

Κατερίνα Μονογυιού | Η πρώτη δήλωση μετά τον θάνατο του 45χρονου αδερφού της σε τροχαίο

"Δεν μπορώ να μιλήσω - Είναι μεγάλος ο πόνος".

Κατερίνα Μονογυιού NDP

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει από τα ξημερώματα της Παρασκευής (14/1) η τραγική είδηση του θανάτου του 45χρονου Τζώρτζη Μονογιού, σε τροχαίο δυστύχημα στη Βούλα.

Πρόκειται για τον αδερφό της βουλευτού Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας, Κατερίνας Μονογυιού, του οποίου το υπεπολυτελές αυτοκίνητο ξέφυγε από την πορεία του και προσέκρουσε σε δέντρο στην οδό Κωσταντίνου Καραμανλή 175. Στη θέση του συνοδηγού βρισκόταν η σύζυγός του που νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας, χωρίς ευτυχώς να διατρέχει κίνδυνο για τη ζωή της.

Τζώρτζης Μονογυιός | Ποιος ήταν ο 45χρονος αδελφός της βουλευτού της ΝΔ που σκοτώθηκε στο τροχαίο με τη Ferrari (φωτογραφίες, βίντεο)

Με την 39χρονη πολιτικό επικοινώνησε λίγες ώρες μετά το τραγικό συμβάν το newsit.gr, στο οποίο δήλωσε:

"Συγγνώμη, σεβαστείτε το πένθος, δεν μπορώ να μιλήσω. Είναι πολύ δύσκολη ώρα. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον απλά θέλω να μου δώσετε τον χρόνο γιατί είναι δύσκολη ώρα για την οικογένεια. Είναι μεγάλος ο πόνος".

Κατερίνα Μονογυιού | Ποια είναι η βουλευτής που έχασε τον αδερφό της - Ο γάμος υπερπαραγωγή στη Μύκονο και τα καλλιστεία (εικόνες, βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ