Follow us

Πατέρας Ευρυδίκης Παπαδοπούλου | "Ήταν απαράδεκτο αυτό που της είπε ο Βαλάντης - Είναι μια διχασμένη προσωπικότητα" (βίντεο)

"Έπρεπε να αποβληθεί ο Βαλάντης" δηλώνει εμφανώς στενοχωρημένος ο μπαμπάς της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου.

survivor

Το επεισόδιο του Survivor σχολίασαν στην εκπομπή Super Κατερίνα το πρωί της Δευτέρας 17/1, με την Κατερίνα Καινούργιου και τους συνεργάτες της να λένε την άποψή τους για όσα συνέβησαν τις τελευταίες ώρες στον Άγιο Δομίνικο.

Έτσι, όταν προβλήθηκε το απόσπασμα του τελευταίου Συμβουλίου του νησιού, η προσοχή όπως ήταν αναμενόμενο στράφηκε στην ένταση που προκλήθηκε όταν η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, αφού ξέσπασε σε κλάματα, αποχώρησε για μερικά λεπτά.

Survivor News | Τα κλάματα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου μετά το σχόλιο του Βαλάντη, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση & όλα τα νέα

Παρόλο που δεν προβλήθηκε στο reality, έγινε γνωστό ότι ο λόγος που έκλαψε ήταν μια ατάκα που της είπε ο Βαλάντης για την ασθένεια που είχε περάσει στο παρελθόν. Όπως μάλιστα αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου, ήταν η ίδια η Ευρυδίκη που ζήτησε να κοπεί από το μοντάζ η ατάκα αυτή.

Ο μπαμπάς της, Δημήτρης Παπαδόπουλος, σε τηλεφωνική συνομιλία με την εκπομπή του Alpha, χωρίς να κρύβει την στενοχώρια του, δήλωσε:

Ήταν επόμενο να στεναχωρηθώ διότι αυτό που έκανε ο Βαλάντης ήταν απαράδεκτο. Φάνηκε από την αρχή ότι ήταν μια διχασμένη προσωπικότητα. Κακώς τον κρατήσανε εκεί μέσα, έπρεπε να φύγει προ πολλού. Αυτό που έκανε, του γύρισε μπούμερανγκ. Δεν υπάρχει δυνατότητα να επικοινωνήσουμε με την Ευρυδίκη. Έπρεπε να αποβληθεί ο Βαλάντης.

Πατέρας Ευρυδίκης Παπαδοπούλου | "Ήταν απαράδεκτο αυτό που της είπε ο Βαλάντης - Είναι μια διχασμένη προσωπικότητα" (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ