Follow us

Περήφανος αδερφός ο Κωνσταντίνος Αργυρός | Τα ευχάριστα νέα που μοιράστηκε

"Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου".

Περήφανος αδερφός ο Κωνσταντίνος Αργυρός

Πολύ χαρούμενος για το νέο επαγγελματικό βήμα της αδερφής του, Κατερίνας Αργυρού, είναι ο Κωνσταντίνος Αργυρός. Ο δημοφιλής τραγουδιστής μοιράστηκε το σημαντικό αυτό βήμα με τους διαδικτυακούς του ακολούθους το απόγευμα της Τρίτης (18/1) μέσα από το προφίλ του στο Instagram.

Η εξομολόγηση του Κωνσταντίνου Αργυρού | Ετοιμάζεται να γίνει μπαμπάς;

Πιο συγκεκριμένα, η αδερφή του που είναι δικηγόρος, εξέδωσε το πρώτο της βιβλίο, με τίτλο "Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας". Ανεβάζοντας μια φωτογραφία του εν λόγω βιβλίου, έγραψε στη μακροσκελή λεζάντα του:

Είμαι πολύ περήφανος για την αδερφούλα μου 😄 που σήμερα εκδίδει το βιβλίο της "Νομικά Ζητήματα Κοινωνικής Επιχειρηματικότητας" στις Εκδόσεις Σάκκουλα τον κορυφαίο εκδοτικό οίκο νομικών βιβλίων στην Ελλάδα και με την στήριξη των Βασίλη Αποστολόπουλο και Παύλο Ευθυμίου πρωτεργατών της Ένωσης Ελλήνων Επιχειρηματιών.

Το βιβλίο μιλάει για την κοινωνική και την βιώσιμη επιχειρηματικότητα που συμβάλλει ενεργά στην αντιμετώπιση κοινωνικών και περιβαντολλογικων προβλημάτων και αφορά όλους εμάς που σκεφτόμαστε το επιχειρείν και την βιωσιμότητα και θέλουμε να μάθουμε για αυτό. Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα καταστήματα και στο e-shop των εκδόσεων Σάκκουλα

Η σχετική ανάρτηση

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ