Follow us

Βίκυ Πρωτογεράκη | "Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φωτεινό άτομο - Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν αν μου το ζητούσε"

"Σε κάποιους κακοφάνηκε που έκανε θεατρικό μέσα στη φυλακή - Pολύ καλά έκανε."

Βίκυ Πρωτογεράκη NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Πρωινό” παραχώρησε συνέντευξη η Βίκυ Πρωτογεράκη. Η γνωστή ηθοποιός που είναι και δικηγόρος για ακόμη μια φορά μίλησε για τον Πέτρο Φιλιππίδη, αλλά και τον Δημήτρη Λιγνάδη κάνοντας δηλώσεις που σίγουρα θα συζητηθούν. Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε ότι θα υπερασπιζόταν τον πρώην καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, ενώ δήλωσε πως δεν τους έχει ικανούς να διέπραξαν αυτά για τα οποία τους κατηγορούν.

Βίκυ Πρωτογεράκη | "Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φωτεινό άτομο - Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν αν μου το ζητούσε"

"Το νόημα της φυλακής είναι να σωφρονηστείς, όχι να σε φτύνουν όλοι και να σε θέλουν κάτω. Αυτό δεν είναι σωφρονισμός. Σε κάποιους κακοφάνηκε που ο Δημήτρης Λιγνάδης έκανε θεατρικό μέσα στη φυλακή, πολύ καλά έκανε. Για να σωφρονιστούν δεν έχουν μπει αυτοί οι άνθρωποι εκεί; Η δύναμη της Τέχνης δεν είναι ένας τρόπος για να σε κάνει να επανενταχτείς και να φύγεις από αυτό το σκοτάδι;

Εγώ τον γνώριζα τον Πέτρο από μικρό παιδί. Δεν τον είχα ικανό γιατί έχω κάνει και παρέα μαζί του, να κάνει κάτι τέτοιο. Ήξερα πόσο χιούμορ είχε. Δεν τον έχω ικανό να κάνει κάτι τέτοιο τώρα όμως η κάθε κοπέλα μπορεί όντως να φοβήθηκε. Κάθε άνθρωπος το εισπράττει διαφορετικά και μπορεί να θεωρήσει ότι όντως κινδυνεύει. Το θέμα είναι αν έγινε ή δεν έγινε η πράξη.

Κάποια πράγματα πιστεύω έχουν λίγο τραβηχτεί. Η αλήθεια μπορεί να είναι κάπου ενδιάμεσα. Επειδή τον ξέρω σαν άνθρωπο και είναι παρορμητικός έχω να πω ότι δεν είναι ο κλασικός εγκληματίας ο οποίος βιάζει κατ’ εξακολούθηση.

Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φωτεινό άτομο. Αυτή τη πλευρά του δε τη γνώριζα εγώ και δεν την είχε δείξει ποτέ σε εμάς. Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν αν μου το ζητούσε και θα το έκανα λόγω του πατέρα του που τον είχα δάσκαλο και τον θεωρούσα πνευματικό μου πατέρα αλλά και λόγω του ιδίου. Μέσα μου συνειδησιακά δεν μπορώ να πιστέψω ότι έχουν υποπέσει στα αδικήματα για τα οποία κατηγορούνται. Παρόλα αυτά δεν έχω διαβάσει τις δικογραφίες και δεν ξέρω".

Βίκυ Πρωτογεράκη | "Ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν φωτεινό άτομο - Βεβαίως θα τον υπερασπιζόμουν αν μου το ζητούσε"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ