Follow us

Αθηναΐς Νέγκα | Ξεσπά ξανά εναντίον της Ανθής Βούλγαρη για τη Ματίνα Παγώνη

"Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου".

Αθηναΐς Νέγκα ξανά κατά Ανθής Βούλγαρη λόγω Ματίνας Παγώνη NDP

Εκνευρισμός επικράτησε στο πλατό του Mega Καλημέρα το πρωί της Παρασκευής 21/1, όταν προσκεκλημένη βρέθηκε εκεί η Ματίνα Παγώνη. Ο λόγος που πυροδότησε τον θυμό της δεν ήταν άλλος από την πρωτοβουλία της Ανθής Βούλγαρη να της προσφέρει κόλλυβα.

Ματίνα Παγώνη | Έξαλλη με την Ανθή Βούλγαρη επειδή της προσέφερε κόλλυβα

Η πρόεδρος των λοιμοξιολόγων είπε μεταξύ άλλων:

Καλά, πλάκα κάνετε πρωί πρωί; Κυρία Βούλγαρη μην έρθετε προς τα εδώ, εγώ είμαι προληπτική, δεν μπορώ πρωί πρωί κόλλυβα. Σας παρακαλώ! Αν είναι δυνατόν τώρα! Κ. Χασαπόπουλε θα σοβαρευτούμε εδώ πέρα; Συγγνώμη, ήρθα πρωί πρωί για να μου δώσετε κόλλυβα; Σας παρακαλώ.

Θα σοβαρευτείτε ή θα σηκωθώ να φύγω; Κανονίστε. Παρενέργειες της COVID είναι αυτές; Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Μη με εκνευρίζετε τώρα! Είμαι προληπτική, δεν μπορώ αυτά τα πράγματα! Σε κηδεία πήγα;"

Το αμήχανο περιστατικό σχολίασε μέσα από το προφίλ της στο Instagram η Αθηναΐς Νέγκα που ανέβασε το σχετικό απόσπασμα στα stories ττης και έγραψε:

"Να μη θέλει ένας άνθρωπος να φάει κόλλυβα και να επιμένεις στο "αστείο”. Να επιμένεις και να πλησιάζεις. Και δεν είναι πως δεν έχει χιούμορ η κ. Παγώνη. Γελάνε με την καλεσμένη.

Πολύ διασκεδαστικό να ενοχλείς μία γυναίκα και να την ειρωνεύεσαι να πιει νεράκι γιατί δεν της επέβαλες το χιούμορ σου".

Αθηναΐς Νέγκα | Ξεσπά ξανά εναντίον της Ανθής Βούλγαρη για τη Ματίνα Παγώνη
NEGA
NEGA
NEGA

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ