Follow us

Όταν οι celebrities μαγειρεύουν | Πέντε από τις πιο "ζεστές" κουζίνες διασήμων Ελληνίδων

Από της Σταματίνας Τσιμτσιλή μέχρι της Κάτιας Ζυγούλη, αυτές οι κουζίνες τράβηξαν την προσοχή μας.

MissBloom TEAM
yupiii

Αν και το σαλόνι είναι η "βιτρίνα" ενός σπιτιού, που συνήθως πρώτο τραβάει την προσοχή και έχει τον κύριο λόγο για τις εντυπώσεις που δημιουργεί αρχικά ένα σπίτι, η κουζίνα έχει τη δική της ξεχωριστή σημασία.

Πρόκειται ενδεχομένως για το δωμάτιο που περνούν τον περισσότερο χρόνο οι ίδιοι οι ένοικοι του σπιτιού, είτε για να μαγειρέψουν, είτε για να απολαύσουν ένα γεύμα με τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Είναι ίσως το δωμάτιο που "χτυπά" η καρδιά του σπιτιού.

Τι συμβαίνει λοιπόν με τις κουζίνες των Ελληνίδων celebrities; Δεν είναι λίγες όσες κυρίες της τηλεόρασης ή γενικότερα της showbiz αγαπούν τη μαγειρική και στον ελεύθερό τους χρόνο καταπιάνονται με την εκτέλεση αλμυρών ή γλυκών συνταγών, δημιουργώντας νόστιμα πιάτα για τις ίδιες και τις οικογένειές τους.

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή αγαπά να δοκιμάζει τις μαγειρικές της ικανότητες στην κουζίνα της, η οποία είναι πολύ τακτοποιημένη, ενώ έχει φροντίσει να δώσει πινελιές φρεσκάδας με λουλούδια και γλάστρες. Το γεμάτο μαγνητάκια ψυγείο μαρτυρά και πως στο σπίτι μένει μια οικογένεια με τρία παιδιά.

Loading...

Βάσω Λασκαράκη

Ότι ο Λευτέρης Σουλτάτος θα περνούσε πολλές ώρες στην κουζίνα, το υποψιαζόμασταν και από το επάγγελμά του. Ωστόσο όπως φαίνεται στο σπίτι υπάρχουν δυο σεφ, μιας και η Βάσω Λασκαράκη λατρεύει να πειραματίζεται με τη μαγειρική και να δημιουργεί διάφορες συνταγές. Στην κουζίνα τους επικρατεί το ξύλινο στοιχείο και φυσικά είναι γεμάτη από πολλά μεγειρικά σκεύη.

Μαρία Ηλιάκη

Όταν η παρουσιάστρια βρίσκεται στο πλευρό του Στέλιου Μανουσάκη στη Ζυρίχη, τη "συναντάμε" συχνά να περνά χρόνο στη σύγχρονη κουζίνα του σπιτιού της. Είτε για να ταΐσει την κόρη της, είτε για να απολαύσει ένα υγιεινό φαγητό είτε για να ετοιμάσει ένα ρομαντικό δείπνο στον σύντροφό της, η Μαρία Ηλιάκη έχει συχνά ποζάρει στην τόσο φωτεινή της κουζίνα.

Loading...
Loading...

Loading...

Υβόννη Μπόσνιακ

Παραδοσιακές συνταγές λατρεύει να δοκιμάζει και η Υβόννη Μπόσνιακ, που επίσης μας έχει ουκ ολίγες φορές αποδείξει τις μαγειρικές της ικανότητες. Όλα αυτά συμβαίνουν στη super οργανωμένη κουζίνα της.

Όταν οι celebrities μαγειρεύουν | Πέντε από  τις πιο "ζεστές" κουζίνες διασήμων Ελληνίδων

Κάτια Ζυγούλη

Με τέσσερα παιδιά και μεγάλη αγάπη για οτιδήποτε home made, ήταν εύλογο η Κάτια Ζυγούλη να περνά μεγάλο μέρος του χρόνου της δημιουργώντας σπιτικά και υγιεινά σνακ. Με vibes παραδοσιακής οικογενειακής κουζίνας, δεν είναι να απορεί κανείς γιατί εκπέμπει τόση "ζεστασιά".

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ