Follow us

Ζέτα Δούκα | Ένας χρόνος από την καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη - Το δημόσιο μήνυμά της

"Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου και έπαιρνα θάρρος".

Ζέτα Δούκα NDP

Ήταν 26 Ιανουαρίου του 2021 όταν η Ζέτα Δούκα, καλεσμένη στην εκπομπή "Πάμε Δανάη", εξομολογήθηκε τη δική της εμπειρία εργασιακού bullying. Μιλώντας στη Δανάη Μπάρκα και τον Άρη Καββατζίκη, αποκάλυψε τη λεκτική και ψυχολογική βία που βίωσε από τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Γιώργο Κιμούλη, στο πλαίσιο παλαιότερης θεατρικής συνεργασίας τους.

Έτσι, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη σημαντική αυτή ημέρα (την οποία ακολούθησε σειρά αποκαλύψεων και φυσικά το κίνημα #metoo). έκανε μια ανάρτηση στα stories της στο Instagram.

Σε αυτή, περιέγραψε τα συναισθήματά της πριν αποκαλύψει τα όσα βίωσε, αλλά και μετά τη συνέντευξη:

Ακόμη θυμάμαι τον φόβο που με παρέλυε, μου στέγνωνε το στόμα, με έκανε να τρέμω, αλλά ταυτόχρονα μου έδινε δύναμη. Περνούσαν χιλιάδες σκέψεις από το μυαλό μου αλλά επικεντρωνόμουν στην εξομολόγηση της Σοφίας Μπεκατώρου λίγες ημέρες πριν και έπαιρνα θάρρος.

Όταν τελείωσε η συνέντευξη είχα μουδιάσει, δεν το πίστευα ότι το έκανα αυτό. Άκουγα τις φωνές γύρω μου σαν να είμαι σε γυάλα. Προσευχόμουν ο κόσμος να καταλάβει και να αλλάξει. Όπως τελικά έγινε. Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ. Η κοινωνία δεν φοβάται να μιλήσει πια!

Τα θύματα βίας ισχυροποιούνται και οι εγκληματίες έρχονται αντιμέτωποι με την δικαιοσύνη. Έχουν πολλά να γίνουν ακόμη, σε όλα τα επίπεδα, αλλά η αρχή συνέβη και είναι τόσο σαρωτική που δεν θα αφήσει τίποτα ατιμώρητο το πέρασμά της.

Ζέτα Δούκα | Ένας χρόνος από την καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη - Το δημόσιο μήνυμά της

Ζέτα Δούκα | Ένας χρόνος από την καταγγελία για τον Γιώργο Κιμούλη - Το δημόσιο μήνυμά της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ