Follow us

Πάνος Νάτσης | Η επιθυμία της οικογένειας του αδικοχαμένου ηθοποιού και η αλλαγή με την κηδεία του

"Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια. Όλα τα λεφτά θέλουν να πάνε σε μια οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες".

Πάνος Νάτσης NDP

Για τον τραγικό θάνατο του 31χρονου ηθοποιού, Πάνου Νάτση, μίλησε στην εκπομπή Happy Day το πρωί της Τρίτης 1/2 ο Σπύρος Μπιμπίλας. Όσον αφορά την κηδεία του, που θα πραγματοποιηθεί στις 2/2, ο Πρόεδρος του ΣΕΗ αποκάλυψε ότι η οικογένειά του δεν επιθυμεί να βρίσκονται εκεί τηλεοπτικές κάμερες και δημοσιογράφοι.

Ακόμη, διευκρίνισε ότι η κηδεία δεν θα γίνει τελικά στη Νίκαια, όπως είχε ειπωθεί, αλλά στο νεκροταφείο Σχιστού.

Σαν οικογένεια ηθοποιών είμαστε όλοι συγκλονισμένοι γιατί χάθηκε μια ελπίδα του θεάτρου. Αυτό το παιδί είχε τις προδιαγραφές να γίνει ένας πολύ καλός πρωταγωνιστής, ένας σπουδαίος ηθοποιός και ξαφνικά πάνω στο πικ της καριέρας του χάθηκε. Θα είναι πρωταγωνιστής στο νέο σήριαλ του Καπουτζίδη.

Η οικογένεια δεν θέλει ούτε κάμερες να έρθουν στο κοιμητήριο, ούτε να υπάρχουν στεφάνια και λουλούδια. Όλα τα λεφτά θέλουν να πάνε σε μια οργάνωση για τις κακοποιημένες γυναίκες. Εγώ μιλάω σαν εκπρόσωπος της οικογένειας, μου τα διοχετεύει η σύντροφός του, η Διονυσία για να τα ανεβάζω στα social media. Και μάλιστα η νεκρώσιμος ακολουθία δεν θα γίνει στην Νίκαια, είναι στο νεκροταφείο Σχιστού στις 15:00.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ