Follow us

Πάνος Νάτσης | Το μήνυμα του οδηγού του φορτηγού που παρέσυρε τον ηθοποιό (βίντεο)

Τα συλλυπητήρια στην οικογένεια και η επιθυμία του να πουλήσει τη δική του μηχανή.

Πάνος Νάτσης NDP

Στο κεντρικό δελτίο του Star μίλησε ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού με το οποίο συγκρούστηκε η μηχανή του Πάνου Νάτση. Θυμίζουμε ότι ο άτυχος ηθοποιός "έχασε" τη ζωή του σε τροχαίο στο κέντρο της Αθήνας, το βράδυ της Παρασκευής 28/1.

Πάνος Νάτσης | Η μητέρα του δεν γνωρίζει ακόμα για τον θάνατό του

Όπως λοιπόν αποκάλυψε ο αδελφός του οδηγού του φορτηγού, είναι συγκλονισμένος και στέλνει τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του 31χρονου. Μάλιστα, όντας μηχανόβιος και ο ίδιος σκέφτεται να πουλήσει τη μηχανή του μετά το σοκ που υπέστη.

Πάνος Νάτσης | Το μήνυμα του οδηγού του φορτηγού που παρέσυρε τον ηθοποιό (βίντεο)

"Μου ζήτησε να πω συλλυπητήρια στην οικογένεια, γιατί πραγματικά σαν μηχανόβιος μπορεί να καταλάβει. Συλλυπητήρια στην οικογένεια. Δεν έχει λόγια, δεν μπορεί να μιλήσει το παιδί αυτό. Ένας άνθρωπος που πάει για δουλειά και ξαφνικά του γίνεται κάτι τέτοιο. Tι να σας πω, είναι τραγικό. Είναι μηχανόβιος ο ίδιος. Είπε στους αστυνομικούς ότι θέλει να πουλήσει τη μηχανή του, έχει πάθει τέτοιο σοκ ο άνθρωπος.

Δεν πάτησε ποτέ φρένο η μηχανή, ποτέ δεν πάτησε φρένο. Στην οδό που πέρναγε ο αδελφός μου δεν υπήρχε STOP, άρα ένα φορτηγό τσουλάει όσο είναι να τσουλήσει. Στην ουσία η μηχανή έσκασε πάνω του".

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ