Follow us

Γενέθλια για την Καλομοίρα | Η ηλικία της και οι ευχές του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

Το μήνυμα της τραγουδίστριας με αφορμή τα γενέθλιά της και η φωτογραφία με τον σύζυγό της.

Καλομοίρα

Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή, 31 Ιανουαρίου, για την Καλομοίρα, καθώς είχε τα γενέθλιά της. Η Ελληνοαμερικανίδα τραγουδίστρια που έγινε γνωστή μέσα από το reality Fame Story κερδίζοντας τους πάντες με την προσωπικότητα και τον αυθόρμητο χαρακτήρα της, έγινε 37 ετών.

Φυσικά οι ευχές που έλαβε από τους φίλους, τους συγγενείς και τους fans της ήταν πάρα πολλές, ενώ αυτή που ξεχώρισε ήταν η ανάρτηση του συζύγου της Γιώργου Μπούσαλη.

"Χρόνια πολλά στο καλύτερο μισό μου", έγραψε χαρακτηριστικά για την επί χρόνια γυναίκα του και μητέρα των τριών παιδιών τους, της Αναστασίας και των διδύμων Δημήτρη και Νίκου.

Γενέθλια για την Καλομοίρα | Η ηλικία της και οι ευχές του συζύγου της, Γιώργου Μπούσαλη

Loading...

Με τη σειρά της η εορτάζουσα δεν ξέχασε να ευχαριστήσει όλο τον κόσμο που την τίμησε με τις ευχές του, ανεβάζοντας μια φωτογραφία της στο δικό της προφίλ.

"37 ετών σήμερα. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευγενικές και γλυκές ευχές για τα γενέθλιά μου. Είμαι ευγνώμων προς όλους σας. Όσο μεγαλώνω, τόσο πιο ελεύθερη νιώθει η ψυχή μου να είναι ο αυθεντικός εαυτός της – να μην ντρέπομαι να κάνω λάθη και να δοκιμάζω διαφορετικά πράγματα και να γνωρίζω ότι όλα όσα θα θελήσω ποτέ ή όσα θα χρειαστώ είναι ήδη μέσα μου (και μέσα σας). Σας αγαπώ όλους", έγραψε στη λεζάντα της.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ