Follow us

Τάνια Ρόκα | Η συγκινητική καντάδα των φίλων της ηθοποιού μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο (βίντεο)

"Είναι μία καντάδα της αλληλεγγύης - Πάσχω από μία σπάνιας μορφής οξείας λευχαιμίας, εξακολουθώ και μπανοβγαίνω στα νοσοκομεία. tο πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα και οι φίλοι μου μού έκαναν την καντάδα".

Τάνια Ρόκα NDP

Τον γύρο των social media κάνει εδώ και μερικές ώρες ένα βίντεο με τα μέλη μίας μπάντας, που έκαναν καντάδα στην Τάνια Ρόκα μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο.

Πρόκειται για φίλους της ηθοποιού οι οποίοι θέλησαν να προβούν σε αυτή την συγκινητική εκδήλωση αγάπης στο πρόσωπό της.

Μία καντάδα της αλληλεγγύης, της αγάπης, της ενσυναίσθησης, της δύναμης της φιλίας.

Τάνια Ρόκα | Η συγκινητική καντάδα των φίλων της ηθοποιού μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο (βίντεο)

Όπως είπε η ίδια στην εκπομπή T-Live και την Τατιάνα Στεφανίδου, πάσχει με μία σπάνιας μορφής οξεία λευχαιμία, γι' αυτό και βρίσκεται συχνά στο νοσοκομείο:

Αυτή τη στιγμή που βλέπω το βίντεο είμαι έτοιμη να βάλω τα κλάματα. Συγκινούμαι. Όταν συνέβη, βγαίνοντας στη βεράντα μου, έπαθα τεράστιο σοκ. Είναι μία καντάδα της αλληλεγγύης, της αγάπης, της ενσυναίσθησης, της δύναμης της φιλίας. Πάσχω από μία σπάνιας μορφής οξείας λευχαιμίας, εξακολουθώ και μπανοβγαίνω στα νοσοκομεία, ωστόσο το πρώτο δύσκολο μέρος το πέρασα. Εξ΄ ου και οι φίλοι μου μού έκαναν την καντάδα.

Καλώς εχόντων των πραγμάτων θα μπω στο χειρουργείο για να κάνω μία αλλογενή μεταμόσχευση που στην περίπτωσή μου είναι μονόδρομος για να καταφέρω να φτάσω στην ίαση. Είμαι σίγουρη ότι με την αγάπη τους, όχι μόνο των φίλων μου, αλλά και όλου του κόσμου, πιστεύω ότι θα τα καταφέρω. Η δύναμη της αγάπης είναι αυτή που μας προχωρά στη ζωή.

Τάνια Ρόκα | Η συγκινητική καντάδα των φίλων της μετά την έξοδό της από το νοσοκομείο (βίντεο)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ