Follow us

Θανάσης Βισκαδουράκης | Στο χειρουργείο μετά το Survivor

Τι συνέβη στον ηθοποιό;

Θανάσης Βισκαδουράκης Instagram

Στα πάτρια εδάφη έχει εδώ και μερικές ημέρες επιστρέψει ο Θανάσης Βισκαδουράκης, έπειτα από την αποχώρησή του από το Survivor. Ο γνωστός ηθοποιός βρίσκεται και πάλι δίπλα στην οικογένειά του, τη σύζυγό του, Κατερίνα και τον γιο τους, Ιερώνυμο.

Όπως μάλιστα είδαμε μέσα από τον λογαριασμό της γυναίκας του στο Instagram, ο πρώην παίκτης του reality επιβίωσης χρειάστηκε να νοσηλευτεί σε ιδιωτική κλινική στο Περιστέρι, προκειμένου να υποβληθεί σε μια χειρουργική επέμβαση. Φωτογραφία από το δωμάτιο του νσοκομείου ανέβασε το πρωί της Τετάρτης 2/2 η σύζυγός του, στο προφίλ της στο Instagram.

"Καλημέρα και από εμάς" έγραψε

Θανάσης Βισκαδουράκης | Στο χειρουργείο μετά το Survivor

Θανάσης Βισκαδουράκης | Στο χειρουργείο μετά το Survivor

Όπως μάθαμε μέσα από την πρωινή εκπομπή του ANT1, χρειάστηκε να κάνει επέμβαση στο δάχτυλο του ποδιού του, το οποίο έσπασε κατά την παραμονή στον Άγιο Δομίνικο όταν κλώτσησε ένα ψυγείο.

Η κάμερα του "Πρωινό" λοιπόν τον συνάντησε και εκείνος δήλωσε για την κατάσταση της υγείας του:

Καλώς σας βρήκα. Πονάμε και υποφέρουμε. Μετά την κόντρα Βαλάντη – Μυριέλλα έδωσα μια πολύ δυνατή κλωτσιά στο ψυγειάκι, γύρισα όλο το πόδι μου και μου είπαν ότι έχω χειρουργικό ράγισμα. Για τα έξοδα της επέμβασης, θα ενημερώσω μετά την Acun Medya και τον ΣΚΑΙ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ