Follow us

"Είχα πάθει σοκ όταν άρχισε να με βρίζει η Αλίκη Βουγιουκλάκη. Μου έλεγε ότι την κατέστρεψα"

"Είχε πειραχτεί πάρα πολύ για το ότι δεν βγήκε και στην πρώτη σύνδεση. Και βγάλαμε τους υπόλοιπους και δεν βγάλαμε αυτή": Όσα αποκάλυψε γνωστός δημοσιογράφος.

Αλίκη Βουγιουκλάκη NDP

Για τη μεγάλη star της χρυσής εποχής του ελληνικού κινηματογράφου μίλησε στην εκπομπή "Πάμε Δανάη" ο Χρήστος Νέζος. Ο γνωστός ρεπόρτερ διηγήθηκε πολλά αξιμνημόνευτα περιστατικά από την πορεία του στα media, μεταξύ των οποίων και ένα με την αείμνηστη Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Ωστόσο δεν πρόκειται για μια πολύ ευχάριστη μάλλον εμπειρία, αφού συνέβη ανάμεσά τους μια παρεξήγηση. Χαρακτηριστικά είπε:

"Μου δίνει αποκλειστική συνέντευξη, να κάνουμε ζωντανή σύνδεση στο "Χαμογελάτε". Με την Αλίκη είχαμε συνεννοηθεί τα πάντα, να κάνουμε δύο συνδέσεις, στη μία να δείξω τα παιδιά από τη "Μελωδία της Ευτυχίας".

Όταν ανέβηκα στο break στον 7ο όροφο του ξενοδοχείου να την πάρω και μπήκαμε στο ασανσέρ, η Αλίκη γύρισε από την ανάποδη πλευρά και άρχισε να με βρίζει. Μου έλεγε "γιατί μου το έκανες αυτό, με κατέσρεψες" κι εγώ δεν καταλάβαινα τίποτα. Είχα πάθει σοκ. Η Αλίκη είχε πειραχτεί πάρα πολύ για το ότι δεν βγήκε και στην πρώτη σύνδεση και βγάλαμε τους υπόλοιπους και δεν βγάλαμε αυτή".

Χρήστος Νέζος | "Είχα πάθει σοκ όταν άρχισε να με βρίζει η Αλίκη Βουγιουκλάκη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ