Follow us

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | "Θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει από την έκρηξη"

Η τεράστια έκρηξη στη Συγγρού έγινε έξω από το σπίτι του ηθοποιού.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | "Θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει από την έκρηξη" NDP

Τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο συνάντησε η κάμερα της εκπομπής του "Mega Καλημέρα", που βρέθηκε στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράστασης "Ο κουρέας της Σεβίλλης".

Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε και στην τεράστια έκρηξη που σημειώθηκε τα ξημερώματα της Τετάρτης 26-01 στη Λεοφόρο Συγγρού από διαρροή φυσικού αερίου. Το σπίτι του βρισκόταν απέναντι από το επίμαχο σημείο, οπότε προκλήθηκαν μεγάλες ζημιές, ενώ η σύζυγός του Λίνα Πρίντζου είχε πει σχετικά με αυτή: "Η έκρηξη έγινε ακριβώς απέναντι από την πολυκατοικία μας! Ήταν τρομακτική! Όπως μας είπε ο πυροτεχνουργός, ήταν τέτοιο το κύμα που θα μπορούσαμε να μην ζούσαμε. Διαλύθηκαν κουφώματα και ψευδοοροφές, είναι σαν να μας βομβάρδισαν, αλλά ευτυχώς είμαστε όλοι καλά άνθρωποι και σκυλιά!"

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος λοιπόν δήλωσε:

Δεν μου μπήκε πολύ καλά η χρονιά, ελπίζω να τα έζησα όλα στον πρώτο μήνα και να φύγουν. Από την στιγμή που γλυτώσαμε από την έκρηξη δεν μου αρέσει πολύ να το συζητάω, γιατί δεν υπάρχει λόγος να το αναπαράγω.

Ήταν τρομερά σοκαριστικό. Ήταν ένα πολεμικό τοπίο που μπήκε μέσα στο σπίτι μας και όπως μας είπαν, θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος | "Θα μπορούσαμε να έχουμε πεθάνει από την έκρηξη"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ