Follow us

Κωνσταντίνος Καζάκος - Βασιλική Μακρή | Σπάνια έξοδος σε γνωστό στέκι του Πειραιά για το ερωτευμένο ζευγάρι

Το hot look της 23χρονης στην έξοδο με τον 52χρονο αγαπημένο της.

kazakos NDP Photo Agency

Σχεδόν έναν χρόνο κοινής πορείας μετρά η σχέση του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Βασιλικής Μακρή με τους δυο τους να είναι αχώριστοι από την αρχή της γνωριμίας τους. Πρόσφατα μάλιστα, ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε το ερωτευμένο ζευγάρι σε μία σπάνια βραδινή έξοδο να απολαμβάνει ένα ρομαντικό δείπνο σε γνωστό εστιατόριο που βρίσκεται στον Πειραιά.

Τόσο ο ηθοποιός όσο και η νεαρή χορεύτρια ήταν ευδιάθετοι, ενώ δεν δίστασαν να ποζάρουν για τους φωτογράφους. Υπενθυμίζουμε πως το ζευγάρι γνωρίστηκε και ερωτεύτηκε στο θέατρο, όταν οι δυο τους συμμετείχαν στη μουσική παράσταση "Όμορφη πόλη".

Μάλιστα, πριν κάποιους μήνες, ο 52χρονος γιος της αείμνηστης Τζένης Καρέζη, είχε βρεθεί καλεσμένος στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει η Δανάη Μπάρκα στο Mega και δεν δίστασε να αναφερθεί στον χωρισμό του με την Ιωάννα Μαρτζούκου, αλλά και τη νέα του σχέση.

Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός είχε δηλώσει "Με την Ιωάννα ο γάμος μας έφτασε στο τέλος του και προχωράμε αλλιώς τώρα. Κοιτάμε το καλό του μικρού και προχωράμε αλλιώς. Είμαστε παρόντες και οι δυο για το καλό του Ιάσονα. Εγώ το έχω ξαναπεράσει αυτό. Τώρα είμαι πάρα πολύ καλά. Έχω βρει ένα πλάσμα που αγαπάω και με αγαπάει πάρα πολύ και είμαι χαρούμενος".

Στιγμιότυπα από τη βραδινή έξοδο του ζευγαριού

Κωνσταντίνος Καζάκος - Βασιλική Μακρή | Σπάνια έξοδος σε γνωστό στέκι του Πειραιά για το ερωτευμένο ζευγάρι
kazakos
kazakos

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ