Follow us

Σοφία Καρβέλα και Θανάσης Πανουργιάς | Είναι ξανά μαζί μετά το διαζύγιο

Το ζευγάρι φαίνεται πως είναι ξανά μαζί μετά από την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

MissBloom TEAM
Σοφία Καρβέλα

Με μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από κάποιες ημέρες, η Σοφία Καρβέλα είχε αποκαλύψει πως έχει πάρει διαζύγιο από τον σύζυγό της και πατέρα των δυο παιδιών της, Θανάση Πανουργιά.

Συγκεκριμένα, η Σοφία Καρβέλα είχε δημοσιεύσει μία σειρά από φωτογραφίες του συντρόφου της και είχε γράψει στη λεζάντα της ανάρτησης "Γιατί είμαι πολύ καλύτερη μαμά από ότι σύζυγος και με κάποιο τρόπο το γνώριζε. Είναι ο μόνος άνθρωπος που μπορεί να με κάνει να παραμείνω παντρεμένη μαζί του (μετά το διαζύγιο). Είναι αυτός ο άνθρωπος. Ο άνθρωπός μου. Χρόνια Πολλά. Σε αγαπώ".

Ωστόσο, σήμερα, ο διευθυντής του περιοδικού OK! Νίκος Γεωργιάδης μίλησε μέσω Skype στην εκπομπή "Τι λες τώρα" και έκανε την αποκάλυψη της επανασύνδεσης του ζευγαριού. Όπως δήλωσε μάλιστα, οι δυο τους είναι ξανά μαζί μετά από την κρίση που πέρασε η σχέση τους.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο Άρη Γεωργιάδη "Είχαν πάρει διαζύγιο. Είναι μαζί, είναι κανονικά μαζί ως ζευγάρι, ως οικογένεια. Με διαζύγιο… Στην οικογένεια Βίσση – Καρβέλα ό,τι ξέρουμε εμείς για συνηθισμένο για αυτούς είναι κάτι άλλο. Πέρασαν μια κρίση στον γάμο τους, είχαν χωρίσει για ένα διάστημα, υπήρξε και ένα διαζύγιο στο ενδιάμεσο αλλά μετά αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να είναι μακριά ο ένας από τον άλλον και ξαναέγιναν όπως πριν. Ζουν ως μια ευτυχισμένη οικογένεια. Υπήρξε διαζύγιο και τι έγινε;".

Η ανάρτηση της Σοφίας Καρβέλα

Loading...

Οι δηλώσεις του Άρη Γεωργιάδη (Από το 07:45)

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ