Follow us

Πάνος Νάτσης | Η σύντροφός του "σπάει" για πρώτη φορά της σιωπή της και ξεσπά σε κλάματα

10 ημέρες μετά τον θάνατο του ηθοποιού.

Πάνος Νάτσης

Ήταν ξημερώματα του Σαββάτου 29/1 όταν ο Πάνος Νάτσης έχασε τη ζωή του σε ηλικία μόλις 31 ετών, σε τροχαίο δυσύχημα. Ο ηθοποιός οδηγούσε τη μηχανή του στο κέντρο της Αθήνας, όταν συγκρούστηκε με φορτηγό στην περιοχή του Μεταξουργείου.

Πάνος Νάτσης | "Ραγίζει" καρδιές η πρώτη ανάρτηση της συντρόφου του μετά την κηδεία του

10 σχεδόν ημέρες μετά, η σύντροφός του, Διονυσία Γεωργιάδου, με την οποία επρόκειτο άμεσα να αρραβωνισατούν, μίλησε στην εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα” για τον θάνατο του αγαπημένου της.

Πάνος Νάτσης | Η σύντροφός του "σπάει" για πρώτη φορά της σιωπή της και ξεσπά σε κλάματα

Δεν έλεγε πολλά λόγια. Τον ενδιέφερε η τέχνη του, τίποτα άλλο. Μου στέλνουν πάρα πολλές κοπέλες, που είδαν την ιστορία στα κανάλια και ταυτιστήκαν, γιατί τους έχει συμβεί κάτι παρόμοιο. Δεν είναι φυσιολογικό, δεν είναι κάτι που θα έπρεπε να βιώνουμε, δεν είναι στη φύση μας να φεύγει ένας νέος άνθρωπος απότομα και τόσο βίαια.

Δεν μπορώ να πω κάτι για τα ατυχήματα, γιατί την παιδεία δεν την έχουμε, δεν θέλουμε να την αποκτήσουμε. Είναι κρίμα να τρέχουμε, κρίμα να σκοτωνόμαστε. Χάνεις όλη σου την υπόλοιπη ζωή σου και σκοτώνεις ανθρώπους που είναι κοντά σου, γιατί και αυτοί μαζί σου χάνονται. Πρέπει κάποια στιγμή αυτό το πράγμα να σταματήσει.

Εγώ δεν είμαι δυνατός χαρακτήρας, απλά έχω απωθήσει τον θρήνο, που ήταν τόσο μεγάλος που πονούσα σωματικά. Έχω προσπαθήσει να το απωθήσω γιατί δεν το αντέχω. Υπάρχει θυμός. Ο Πάνος ήταν ένα υπέροχο πλάσμα και χάθηκε άδικα και χωρίς λόγο. Δεν είναι ο Πάνος είναι όλα τα παιδιά που σκοτώνονται με αυτόν τον τρόπο, απλά ο Πάνος έτυχε να είναι γνωστός.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ