Follow us

Η Κατερίνα Λέχου για την ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή | "Ταλαιπωρήθηκα πολύ"

"Η ασθένεια έχει δύο εκφάνσεις, είναι δίκοπο μαχαίρι. Σε δυναμώνει μεν, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ εγωκεντρικό και σκληρό ή μπορεί να σε κάνει πολύ μαλακό".

Κατερίνα Λέχου NDP

Στον Άρη Καββατζίκη παραχώρησε συνέντευξη η Κατερίνα Λέχου για λογαριασμό της εκπομπής "Πάμε Δανάη". Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για την παράσταση στην οποία πρωταγωνιστεί, τη γνωριμία με τον σύζυγό της, αλλά και την ασθένεια που της άλλαξε τη ζωή.

Μάλιστα, αναφέρθηκε σε αυτή ως τη μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκε να αντιμετωπίσει στη ζωή της:

Η μεγαλύτερη δυσκολία που κλήθηκα να αντιμετωπίσω ήταν η ίδια η ιστορία της ζωής μου, που κράτησε πολλά χρόνια, με το πρόβλημα της σκολίωσης στην σπονδυλική μου στήλη. Από τα έντεκά μου είχα υποβληθεί σε δυο επεμβάσεις στη σπονδυλική στήλη, έχω μείνει με γύψο και κηδεμόνες για πολύ καιρό.

Ως ασθενής ταλαιπωρήθηκα πολύ, αλλά έχει παράλληλα και τη φωτεινή της πλευρά, καθώς η ασθένεια μου άνοιξε ορίζοντες με το διάβασμα και τη λογοτεχνία. Ήταν πάρα πολύ δύσκολο να έχω σωματικές δραστηριότητες τότε. Φορούσα έναν κηδεμόνα. Παρόλα αυτά ασχολιόμουν πολύ με το πιάνο και το διάβασμα. Πήγαινα στο σχολείο, σαφώς τα παιδιά με έδειχναν περίεργα, αλλά εγώ κέρδισα και δυο πολύ καλές φίλες.

Η ασθένεια έχει δύο εκφάνσεις, είναι δίκοπο μαχαίρι. Σε δυναμώνει μεν, αλλά μπορεί να σε κάνει πολύ εγωκεντρικό και σκληρό ή μπορεί να σε κάνει πολύ μαλακό. Εγώ λοιπόν φοβήθηκα μη γίνω εάν τέρας και έγινα γατάκι. Γιατί φοβήθηκα μην γίνω τέρας, είπε χαρακτηριστικά η ηθοποιός.

Ολόκληρη η συνέντευξή της στο ακόλουθο βίντεο

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ