Follow us

Ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης για το ψυχοσωματικό του πρόβλημα | "Το άγχος μού προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά"

Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη αποκάλυψε το θέμα υγείας που αντιμετώπισε.

Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης NDP

Στην κάμερα της εκπομπής "Πάμε Δανάη" μίλησε ο Μιχαήλ Άγγελος Βαρθακούρης. Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Πάριου και της Σοφίας Αλιμπέρτη ετοιμάζει τη δική του έκθεση φωτογραφίας, που ονομάζεται "πλην πυρός", και υποδέχθηκε στην gallery του τον Άρη Καββατζίκη.

Μιχαήλ - Άγγελος Βαρθακούρης | Η σπάνια εξομολόγηση για τους γονείς του, Σοφία Αλιμπέρτη και Γιάννη Πάριο

Μεταξύ των όσων του αποκάλυψε λοιπόν ήταν και το μεγάλο ψυχοσωματικό πρόβλημα που αντιμετώπισε, έπειτα από ένα κρίσιμο συμβάν στη ζωή του, που του προκάλεσε σοκ.

Όπως όλοι οι άνθρωποι, κάποια στιγμή στη ζωή μου πέρασα τις δυσκολίες μου, με σοβαρά ψυχοσωματικά προβλήματα. Ευτυχώς τα έχω ξεπεράσει στο 100% πια. Έγινε κάτι στη ζωή μου το οποίο μου προκάλεσε ένα μεγάλο σοκ και μετά αντιδορύσε το σώμα μου στο όλο άγχος.

Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά, δεν θα ξεχάσω ποτέ την πρώτη φορά που το έπαθα, νόμιζα ότι μένω εκεί. Από εκεί και έπειτα ξεκίνησαν τρία χρόνια αναζήτησης του προβλήματος, έπρεπε να βρω τι φταίει. Το είχα από τα 26 μου μέχρι τα 29 μου. Οι αρρυθμίες υπάρχουν ακόμη αλλά έχουν μειωθεί πολύ, δεν ανησυχώ γι' αυτό πια.

Δεν ήθελα να δείξω για τρία χρόνια στους γονείς μου και στο Νικόλα το τραγικό της κατάστασής που πέρασα, στη μητέρα μου το έδειχνα κάπως παραπάνω.

Ο Μιχαήλ-Άγγελος Βαρθακούρης για το ψυχοσωματικό του πρόβλημα | "Το άγχος μου προκάλεσε αρρυθμίες στην καρδιά"

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ