Follow us

"Winona για πάντα" | Για τη Ryder ήταν το πρώτο της αγόρι για τον Depp ο έρωτας της ζωής του

"Μετά τον χωρισμό τους ο Johnny δεν ήταν πια ο ίδιος άνθρωπος, ήταν λες και η Winona πήρε μαζί της την ψυχή του". Το μυστήριο πίσω από το τέλος μίας μεγάλης αγάπης.

MissBloom TEAM
winona ΥouTube

"Όταν έχουμε χρόνο ασφαλώς θα παντρευτούμε, απλά δεν θέλουμε να το κάνουμε σε μία περίοδο κατά την οποία θα πρέπει να επιστρέψουμε στη δουλειά αμέσως μετά την τελετή," έλεγε στις αρχές τις δεκαετίας του '90 η Winona Ryder για τη σχέση της με τον Johnny Depp, έναν μεγάλο έρωτα που πρωταγωνίστησε στον διεθνή Τύπο και έγινε φαντασίωση των πανταχού τινέιτζερς της εποχής που αναζητούσαν ρομαντικά το δικό τους happily ever after. Δύο χρόνια μετά τη συγκεκριμένη δήλωση το ζευγάρι (που στο μεταξύ είχε αρραβωνιαστεί) χώρισε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ή τουλάχιστον κάτω από συνθήκες που δεν αντιστοιχούσαν στον θυελλώδη, καθηλωτικό έρωτα τους. Και έτσι γεννήθηκαν νέα, μεγάλα ερωτήματα: "Γιατί το πιο εμβληματικό - και πιθανότατα αληθινό - ειδύλλιo που είδε ποτέ το Χόλιγουντ έληξε τόσο άδοξα;", "Τελικά η Winona κατάφερε να ξεπεράσει τον Johnny;" κ.ο.κ.

Ο Johnny Depp αντίκρυσε για πρώτη φορά τη Winona Ryder το 1989 σε μία κινηματογραφική πρεμιέρα. Εκείνος ήταν 26 χρονών και εκείνη μόλις 17. Τότε το μελλοντικό ζευγάρι είχε απλώς διασταυρώσει βλέμματα από μακριά, αλλά σύμφωνα με τους ίδιους αυτό ήταν αρκετό για να ξετρελαθούν ο ένας με τον άλλον. "Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά," θα δηλώσει αργότερα ο Johnny Depp. "Απλά έπαθα πλάκα όταν την είδα". Τελικά γνωρίστηκαν μερικούς μήνες αργότερα μέσω ενός κοινού τους φίλου. Μέχρι τότε ο μοναδικός άντρας με τον οποίο είχε βγει ραντεβού η Ryder ήταν ο επίσημος εμβληματικός ηθοποιός της δεκαετίας του '90, Christian Seyler, αλλά το ειδύλλιο τους έληξε πολύ σύντομα δίχως ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Για τη Winona ο Depp ήταν ο πρώτος. Η πρώτη της αγάπη, το πρώτο της αγόρι, ο πρώτος άντρας που φίλησε με πάθος. "Όταν γνώρισα τον Τζόνι ήμουν παρθένα στα πάντα. Εκείνος το άλλαξε αυτό. Ήταν ο πρώτος στα πάντα για μένα. Το πρώτο μου αληθινό αγόρι, ο πρώτος άντρας που έκανα σεξ," είχε εξομολογηθεί η ηθοποιός. Δεν ίσχυε το ίδιο και για τον Depp, που είχε ήδη έναν γάμο στο ενεργετικό του. Ωστόσο, αυτό δεν άγχωσε ποτέ τη νεαρή Winona η οποία αισθανόταν πως οι δυο τους ταίριαζαν σε όλα-ακόμα και στα χρώματα του προσώπου και της επιδερμίδας τους.

Πραγματικά αυτό το ζευγάρι έμοιαζε με το ιδανικό ταίριασμα. Ίσως αυτός να είναι ο βασικός λόγος που τους αγάπησε τόσο πολύ ο φωτογραφικός φακός. Οι δύο ηθοποιοί υπήρξαν εξαιρετικά ανοικτού σε ό,τι αφορούσε τη σχέση τους: έδιναν συνεντεύξεις μαζί, πήγαιναν στα πάρτι πιασμένοι χέρι-χέρι, φιλιόντουσαν παθιασμένα μπροστά στους παπαράτσι και λίγο καιρό αργότερο ο ηθοποιός έκανε τατουάζ το όνομα της αγαπημένης του, γράφοντας περήφανα στο μπράτσο του το θρυλικό "Winona για πάντα". Eκείνη "απάντησε" με το καταπληκτικότερο δώρο που έκανε ποτέ άνθρωπος σε άνθρωπο. Ένα αστέρι στο οποίο έδωσε το όνομα του. To άστρο βρίσκεται στο βόρειο τμήμα του συμπλέγματος του Κηφέα και είναι ορατό μονάχα με τηλεσκόπιο. Δεν υπήρξε κορίτσι που να μην ονειρευτεί έναν τέτοιο έρωτα την δεκαετία του '90. Έναν έρωτα με καρό πουκάμισα και πέτσινα μπουφάν, grunge κιθάρες, κόκκινο κραγιόν, και το "κακό" αγόρι που έγινε τέλειο μόνο για χάρη τους.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ